Cancan ultimă oră

Connect-R a fost testat pentru coronavirus. Artistul așteaptă rezultatul

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Connect-R a fost testat pentru coronavirus. Artistul așteaptă rezultatul
Connect-R a fost testat pentru coronavirus

Connect-R a fost testat pentru coronavirus. Artistul a mers la spitalul Fundeni din Capitală, iar acum așteaptă rezultatul testului. Connect-R s-a filmat în timp ce se afla pe holurile spitalului, cu mască de protecție, și le-a dezvăluit fanilor săi că urmează să se testeze pentru coronavirus.

Artistul nu are simptome specifice virusului ucigaș și și-a liniștit admiratorii. Connect-R a fost nevoit să facă testul pentru COVID-19 pentru a putea să-și facă și alt set de analize.

”Facem testul COVID, ca să putem să facem și alte analize. Avem nevoie de testul COVID. Sunt la Fundeni. Așa că, doamna doctor, hai! Ne vedem!”, a spus Connect-R.

Connect-R, tras la răspundere de către un șofer de Uber

Recent, Connect-R și-a comandat un Uber pentru a-și rezolva niște treburi. Doar că, în momentul în care a urcat în mașină, șoferul a început să țipe la el.

Bărbatul a răbufnit când l-a văzut pe artist că nu purta masca în mod corespunzător. În opinia lui, Connect-R trebuia să își tragă masca mai sus de nas.

Artistul, însă, le-a mărturisit fanilor că existau în mașină două panouri despărțitoare de stică și că reacția șoferului a fost exagerată.

„Eram într-un uber mai devreme. Undeva la nivelul ăsta (n.r. ținea masca aproape de nas), cred că, cam așa. Deci, șoferul a început să facă crize de nervi: ”Domne, trage-o mai sus un pic! Acoperă nasul, acoperă nările, te rog frumos!”. Țin să menționez că mașina era absolut baricadată. Avea vreo două panouri de sticlă, despărțitoare, bandă izolieră.

Oameni buni, nu o luați razna. Nu înnebuniți! Încercați să vă calmați, pentru că, cu o minte atât de încărcată cu subiectul ăsta, riscați Doamne iartă-mă să intrați în vreun copac. Când vă uitați în spate de 10 ori să vedeți dacă clientul are masca pusă la milimetru… poate intrați în vreun copac! Calmați-vă! Numai cu o minte limpede poți să treci hopul, ok?”, a zis el.

Adauga un comentariu