Cancan ultimă oră

Connect-R, de urgență pe mâna medicilor! Artistului i s-a făcut rău

Publicat: 28 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Connect-R de urgență pe mâna medicilor Artistului i s-a făcut rău
Connect-R a ajuns de urgenta pe mana medicilor dupa o proba din cadrul concursului "Asia Express"

Connect-R a trecut prin clipe grele la Asia Express, pe durata unei probe. Din cauza căldurii sufocante, artistului i s-a făcut rău și a trebuit să ia o pauză pentru a-și reveni, mai ales că avea și probleme cu respirația. Din fericire, după ce s-a hidratat și-a revenit.

Probele de la Asia Express nu sunt deloc ușoare, iar concurenții trebui să tragă tare pentru a intra în posesia marelui premiu. Există, însă, situații când participanții la show clachează. Acest lucru s-a întâmplat cu Connect-R, care, prezent într-o fabrică de ceramică, unde era extrem de cald, a acuzat stări de vomă.

Connect-r, probleme la Asia Express: “M-a luat panica, dar Dumnezeu m-a întărit”

Pentru a duce proba la bun sfârșit, Connect-R a fost nevoit să ia o pauză și să iasă la aer proaspăt. În fabrica de ceramică, artistul a simțit că se sufocă.

“Deja m-a luat panica pentru că nu mai puteam să respir, ba mai mult inhalam și praful acela care era acolo. Am vomitat puțin iar că așa se întâmplă, așa e mecanismul. Am luat o sticlă de apă, mi-am dat în cap. Dumnezeu m-a întărit”, a spus Connect-R, în cadrul emisiunii Asia Express.

Shift, coehipierul lui Connect-R, s-a confruntat, la rândul lui, cu probleme pe durata probei care a avut loc în respectiva fabrică, precizând că abia aștepta să se încheie proba și să plece cât mai rapid din clădire.

“Eu sincer abia așteptam să ies din fabrica aia pentru că ajunsese să-mi fie și mie rău”, a adăugat Shift.

Premiu de 30.000 de euro

Asia Express este o emisiune concurs, desfășurată în mai multe țări din Asia, unde mai multe cupluri de concurenți trebuie să ducă la îndeplinire un traseu de aproape 4.000 km ca să ajungă la un punct determinat, totul cu resurse minime de supraviețuire. La final există și un premiu, echipa care ajunge pe primul loc primind 30.000 de euro.

Adauga un comentariu