Cancan

Connect-R și Misha s-au împăcat? Ce detaliu a dezvăluit artistul

Publicat: 11 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Connect-R și Misha s-au împăcat Ce detaliu a dezvăluit artistul
De curând, Connect-R a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi împăcat cu Misha

Au apărut de curând zvonuri potrivit cărora Connect-R și Misha s-au împăcat, iar o posibilă confirmare vine chiar din partea artistului. După cum se știe, chiar dacă au trecut ani buni de la divorț, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei. Acum, fanii se întreabă dacă nu cumva aceștia și-au mai dat o șansă și sunt din nou împreună…

S-a reaprins flacăra iubirii între Connect-R și Misha? Ei bine, aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Mai mult, artistul a făcut de curând o dezvăluire care a cam pus pe gânduri pe toată lumea.

Connect-R și Misha s-au împăcat?

Cei doi s-au despărțit, dar au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună. Însă, în ciuda faptului că au trecut câțiva ani de la divorț, fanii încă se întreabă de ce au ajuns Misha și Connect-R la despărțire. Lucrurile, însă, se pare că stau altfel acum. Iar fanii se întreabă dacă nu cumva cei doi au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste.

De curând, un internaut l-a întrebat cum se descurcă în calitate de tată singur, iar răspunsul artistului n-a întârziat să apară.

Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo”, a zis Connect-R.

Semn clar că Misha, de asemenea, se ocupă îndeaproape de creșterea și educația fetiței pe care o are împreună cu artistul.

Connect-R a făcut mărturisiri uluitoare

La un moment dat, Connect-R le-a făcut fanilor mărturisiri uluitoare. El a vorbit despre dezamăgiri, despre sacrificiile făcute pentru persoanele dragi, inclusiv pentru mama fetiței sale, Misha.

Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!».

Dar, în viziunea mea omul era = Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!!!”, și-a continuat introspecția Connect-R.

Religia i-a deschis ochii

Artistul recunoaște că a fost o vreme când a resimțit panică, teamă și anxietate, și toate acestea pentru că devenise obsedat de sine însuși. Acesta ajunsese să se identifice prea mult cu ceea ce cred ceilalți despre el.

Într-o zi s-a întâmplat minunea. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului (fosta soție???), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres???, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!

Deci, ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! – «Dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine». – ‭Psalmii‬ ‭56:3‬”, mărturisea Connect-R pe contul său oficial de socializare.

Așadar, nu ar mira pe nimeni dacă într-adevăr Connect-R și Misha s-au împăcat și au reluat povestea de dragoste de unde i-au dat pauză…

Adauga un comentariu