Local

Consilierul județean Cristian Stanciu, implicat în angajarea chelneriței de la Master Pub la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad?

Publicat: 10 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Consilierul județean Cristian Stanciu implicat în angajarea chelneriței de la Master Pub la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad
Simona Iancu și Cristian Stanciu. Cel din urmă ar putea fi implicat în angajarea fostei ospătărițe de la Master la Apele Române

Scandalul angajării unei chelnerițe de la pub-ul Master, din Tudor Vladimirescu, la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut Bârlad a scandalizat o țară întreagă. Informații noi ies însă la iveală, în această speță, informații obținute pe surse de redactorii BZI! Din câte se pare, consilierul județean PSD Cristian Stanciu este cel care a negociat trecerea unei angajate loiale lui la ABA Prut-Bârlad.

Conform surselor apropiate de Stanciu, înainte de a se angaja la instituția publică, Simona Iancu a lucrat timp de 5 ani la Master Pub, local deținut de afaceristul PSD și achiziționat după moartea fostului patron Cristian Corozal. În plus, se pare că Simona Iancu era una dintre angajatele de la Master foarte apreciate de Cristian Stanciu, ceea ce justifică intenția acestuia de a o angaja la ABA Prut-Bârlad. După ce întreaga ţară s-a scandalizat, de pe data de 8 februarie, Simona Iancu a demisionat din funcția de administrator public al Primăriei Vatra Moldoviței și implicit nu mai este detașată la ABA Prut Bârlad. Rămâne de văzut acum, dacă afaceristul Cristian Stanciu va mai încerca să o angajeze pe Simona Iancu la altă instituţie publica.

Povestea unei angajări scandaloase

Reamintim că recent, la departamentul care se ocupa de apărarea împotriva inundaţiilor a fost angajată o tânără, Simona Iancu, care a fost aproape 5 ani chelneriță la barul Master, din Iași, deținut de afaceristul Cristian Stanciu, liderul consilierilor județeni de la PSD.
Simona Iancu, care susține că a terminat facultatea de Chimie, nu a reușit să răspundă unor întrebări simple cum ar fi care este unitatea de măsură a debitului de apă, care este malul stâng sau malul drept.

Simona Iancu nu a reuşit să răspundă unor întrebări simple, pentru un inginer care ar trebui să salveze România de inundaţii. Tânăra nu ştie care este unitatea de măsură a debitului de apă, care mal este stângul şi care e dreptul său după ce lege funcţionează Administraţia Naţională Apele Române

Adauga un comentariu