Sport

Constantin Budescu sau Ianis Hagi?! Chemat târziu în actualele preliminarii, Budi speră să vină cu noroc

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Constantin Budescu sau Ianis Hagi Chemat târziu în actualele preliminarii Budi speră să vină cu noroc

Cerut de suporteri si de presă la echipa națională, Cosmin Contra l-a inclus pe Constantin Budescu, 30 de ani, în lotul pentru dubla decisivă pe care România o va juca vineri si luni, cu Suedia, respectiv Spania, pentru EURO 2020.

Rămâne de văzut dacă el sau Ianis Hagi, 21 de ani, vor juca, în condițiile în care amândoi au cam aceleași calități.
Budescu a fost chemat la echipa națională și speră să poată ajuta echipa să obțină rezultatele care să o ducă la EURO 2020. Convocat prima dată în actuala campanie, Budi speră să joace. Dublura sa pe post este Ianis Hagi.

„A fost ok, la reunire. Nu ne mai văzusem de mult timp. Sper să facem o treabă bună și să ne calificăm. Este bine să marcăm și să nu primim gol, dar importantă este victoria. Eu încerc să îmi fac jocul meu, indiferent de ce adversari întâlnesc. Contează sprijinul suporterilor. Mereu mi-am dorit să joc cu stadionul plin. Am venit din nou pe final, sper să fie același deznodământ și să ne calificăm din nou. Cel mai mult de profilul meu de jucător se apropie Ianis, pentru că jucăm și același post. Sper ca măcar unul din copiii mei să ia acest drum și să joace fotbal”, a declarat Budescu pentru frf.ro

Adauga un comentariu