Bursa Barfelor

Contabilul care se dădea mare că a făcut caietul de sarcini pentru Spitalul Covid

Publicat: 23 nov. 2020

Un contabil din târg, care nu are prea multă treabă cu meseria, dar are o gură suficient de mare ca să-l vadă și să-l audă toată lumea, s-a lăudat câteva luni că el e tartorul din spatele Spitalului Covid de la Lețcani. Cretian Handireș a cinstit multe pahare în vară și în toamnă și a povestit el la prieteni și dușmani cum lucrează inteligent la caietul de sarcini pentru spitalul de la Lețcani și ce mari combinații poate face el acolo. Vremea a trecut, lucrurile s-au schimbat mult de atunci, dar nimeni nu a uitat cine s-a lăudat că face spitalul la Lețcani, iar acum nimeni nu vrea să mai iasă în față să se laude cu un eșec atât de mare. Pe de altă parte, Cretian Handireș nici nu mai vrea să se asocieze cu Arăgăzel Pompa la combinații eronate din bani publici.

Comentarii
  • Crestian Handries ,bețiv,escroc,prost de rage a mai distrus și spetalul Elena Domnița cu manageru Martanescu, doua lichele și o directoare medicala proasta de bubuie au dus de rapa spitalul și l-au îngropat în datorii

  • Pai prostanul asta a intrat in sectia de votare 118 de la Școala Carmen Sylvae spunand ca este candidat si dadea ordine cum sa se numere voturile pentru PSD asta in contextul cand acest ”specimen” nu avea ce sa caute in sectia de votare.
    Ma mir cum de nu a fost semnalat acest incident de cei ce au fost in sectia de votare, ca i-a pus ”martalogul cretinel” sa numere de mai multe ori voturile ca nu-i iesea pasienta, de-au ajuns saracele femei la miezul noptii acasa.

Adauga un comentariu