Local

Containerul securizat cu rastele pentru biciclete a fost montat în cartierul Alexandru cel Bun

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Containerul securizat cu rastele pentru biciclete a fost montat în cartierul Alexandru cel Bun
Primarul Mihai Chirica a făcut anunțul

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a transmis astăzi, 3 februarie 2023, faptul că s-a finalizat montarea containerului securizat cu 50 de rastele pentru biciclete amplasat pe esplanada Minerva – Piața Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun.

De asemenea, edilul orașului a făcut precizări cu privire la locurile de parcare atribuite pe bază de abonament

„Veste importantă pentru orașul nostru! Am finalizat montarea containerului securizat cu 50 de rastele pentru biciclete amplasat pe esplanada Minerva – Piața Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun. Locurile de parcare vor fi atribuite pe bază de abonament, iar fiecare abonat va primi un card de acces. După ce prețul abonamentului va fi analizat și votat de Consiliul Local, locurile de parcare vor fi scoase la închiriere.

Cardul de acces va putea fi utilizat doar de către titularul abonamentului și de membrii familiei acestuia. Supravegherea video a containerului securizat prevăzut cu rastele pentru biciclete va fi realizată de Poliția Locală Iași. Acest proiect l-am derulat cu serviciul Parcări al municipiului Iași şi care astfel deschide o nouă etapă în viața orașului: servicii publice de parcare a bicicletelor! Vă mulțumesc pentru încredere!”, a transmis primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica.

Adauga un comentariu