Actualitate

Contesa Sophie era fiica de suflet a Reginei Elisabeta. Cine este aceasta și de ce a fost atât de îndrăgită

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Contesa Sophie era fiica de suflet a Reginei Elisabeta. Cine este aceasta și de ce a fost atât de îndrăgită
Întrer contesa Sophie și Regina Elisabeta se crease o legătură de suflet, foarte puternică

Puțină lume cunoaște amănunte despre soția Prințului Edward, contesa Sophie, care era considerată fiica de suflet a Reginei Elisabeta. Dincolo de relația de rudenie, contesa fiind nora Reginei, între cele două se crease o legătură specială. În aceste momente, contesa Sophie trece prin momente cumplite, ea fiind surprinsă în ipostaze dureroase după moartea reginei.

Pe 8 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit, la vârsta de 96 de ani, lăsând îndurerată o lume întreagă. În urma decesului, fiul cel mare al Reginei, Prințul Charles, a devenit noul suveran al Marii Britanii. Și dacă noul rege este și cel mai cunoscut dintre copiii fostei suverane, se pare că nu el a fost fiul preferat. Acesta era cel mai mic dintre copii, Prințul Edward, conte de Wessex. În plus, consoarta acestuia, contesa Sophie, a fost nora preferată a Reginei, între cele două creându-se o relație specială.

Contesa Sophie era fiica de suflet a Reginei Elisabeta

Întreaga lume trece prin momente grele acum, de când regina Elisabeta nu mai este printre noi. Cea mai afectată este, însă, familia, care i-a fost alături până în ultimul moment. Putini știu, însă, cine este fiica de suflet a Suveranei și cât de mult a afectat-o această pierdere. Contesa Sophie, fiica de suflet a Reginei Elisabeta a II-a, este de fapt nora Suveranei, ea fiind soția Prințului Edward, fiul cel mic al Reginei.

A fost pus greu la încercare în urmă cu câțiva ani, când și-a pierdut mama bolnavă de nemiloasa boală, cancer. De atunci, Sophie a văzut o figură maternă în Regina Elisabeta, căreia a început să i se adreseze cu apelativul „mamă”. Cele două au avut o relație specială și erau foarte apropiate, mai ales pentru că și-au fost alături una alteia în momente grele și au avut parte de multe peripeții.

Soția Prințului Edward a fost surprinsă în ipostaze dureroase la funeraliile Reginei. Aceasta a izbucnit în lacrimi în momentul în care a văzut numeroasele buchete de flori și mesajele de la britanici pentru Majestatea Sa. A fost vizibil impresionată si îndurerată, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi și a căzut la pământ.

Regina și contesa Sophie aveau o relație specială

Contesa și Regina Elisabeta obișnuiau să-și plimbe câinii împreună și să studieze documentele vechi din Arhivele Regale Windsor. Erau foarte apropiate și chiar se spune că Sophie era preferata conducătoarei. În plus, Regina și Sophie împărtășeau multe interese similare, iar Majestatea Sa o considera chiar pe Sophie cea mai apropiată persoană de încredere a ei.

„Este ca o altă fiică a Majestății Sale, sunt atât de apropiate. Vorbește cu Sophie în felul în care obișnuia să vorbească cu prințesa Margaret. Sophie a umplut un gol imens în viața Reginei, care a rămas când sora ei și regina mamă au murit”, dezvăluia în urmă cu ceva timp o sursă de la curtea regală a Marii Britanii.

Mai mult, contesa Sophie și Edward ar urma să fie numiți Ducesă și Duce de Edinburgh, potrivit dorinței Prințului Philip. Cei doi nu sunt cunoscuți publicului larg, deși au avut încercări de a se afirma. În trecut, Sophie a devenit directoarea unei agenții de comunicare și relații publice, iar Edward se ocupa cu producțiile TV. După multe scandaluri, au revenit în Familia Regală, și-au reluat atribuțiile și au renunțat la faimă.

Adauga un comentariu