Local

Convoiul format din 20 de camioane încărcate cu echipamente sanitare a plecat de la Iaşi – VIDEO

Publicat: 07 mai 2020

În urmă cu o seară, un convoi format din 20 de camioane încărcate cu echipamente santiare ajunsese la Iaşi. După o noapte petrecută în judeţ, convoiul destinat ajutorării Rep. Moldova, a plecat în această dimineaţă din Iaşi. Convoiul va ajunge la Chişinău unde va fi descărcat.

Vă aducem aminte faptul că Guvernul României a oferit un ajutor umanitar în valoare totală de aproximativ 16 milioane de lei Republicii Moldova. Ajutorul consta în transportul a multor echipamente medicale către Chişinău.

Acest ajutor este al doilea dintr-o serie de ajutoare acordate de România, Guvernului de la Chişinău. Săptămâna trecută, de la Iaşi au plecat spre Chişinău zeci de medici şi asistente SMURD.

Comentarii
  • ma, voi nu aveti bani pentru voi, primiti donații din emiratele arabe unite, rusia si china si romania aia care nu are nimic, ca se fura ca in codru acum. voi trimiteți convoaie cu ajutoare? medicii se plâng că nu au echipamente in romania si voi faceti donații 20 de camioane? cine naiba hotărăște prostiile astea?
    +447440151516

Adauga un comentariu