National

Copil de 10 ani, la volanul unei mașini, pe o stradă principală din Brașov

Publicat: 24 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Copil de 10 ani la volanul unei mașini pe o stradă principală din Brașov
Copil de 10 ani, la volanul unei mașini, pe o stradă principală din Brașov

Un copil de aproximativ 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini pe un drum principal din Brașov, în timp ce tatăl său, aflat în dreapta îi spunea cum să conducă mașina. Avertizat de participanții la trafic, tatăl copilului a început să se certe cu ei.

Un băieţel de aproximativ 10 ani a fost filmat la volanul unei maşini aflată în mers, în timp ce un bărbat adult îi spunea ce să facă din dreapta.​ Incidentul s-a petrecut pe una dintre arterele principale ale orașului Brașov, o zonă des circulată, mai ales la orele de vârf.

La volanul unei mașini se află un copil în jurul vârstei de 10 ani

În imaginile care au ajuns virale pe internet se observă cum la volanul unei mașini se află un copil în jurul vârstei de 10 ani, iar în dreapta este un adult, care îi spunea copilului ce să facă. Aparent, tatăț copilului îl învăța pe acesta cum să conducă la doar 10 ani.

Totodată, se observă că traficul este destul de intens. În momentul în care bărbatul care se afla lângă copil a observat că este filmat de unul dintre participanții la trafic a început să se certe cu el și să fie irascibil.

Imaginile au ajuns la poliție o lună de la incident

Imaginile au ajuns la Poliția Brașov după aproximativ o lună de la incident. Autoritățile au demarat o anchetă în cazul bărbatului care și-a lăsat copilul de doar 10 ani să conducă o mașină pe o stradă din Brașov.

„La nivelul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii și clarificării cu exactitate a stării de fapt.

Totodată, solicităm cetățenilor ca, de îndată, ce au luat act de nerespectarea unor norme legale (contravenție sau infracțiune), să înștiințeze instituțiile abilitate cu privire la aspectele observate, oferind detalii ce pot conduce la clarificarea stării de fapt, identificarea persoanelor în cauză și dispunerea de măsuri în consecință”, a transmis Inspectoratul de Poliție Braşov, potrivit brasov.net.

Comentarii
Adauga un comentariu