National

Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini, în Teleorman

Publicat: 24 ian. 2023
Copil de 13 ani atacat de o haită de câini în Teleorman
Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini, în Teleorman

Un copil de 13 ani a fost atacat de o haită de câini în această seară în Contești, județul Teleorman. Băiatul plin de sânge s-a urcat pe un gard pentru a scăpa cu viață.

Un băiat de doar 13 ani din Contești, județul Teleorman, a fost atacat în această seară de o haită de câini fără stăpân. Plin de sânge și cu o ureche ruptă, a reușit să scape dintre colții animalelor cățărându-se pe un gard.

Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini, în Teleorman

Se pare că vecinii au fost cei care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite ale copilului care era aproape gol, cu hainele sfâșiate și plin de sânge. Toată întâmplarea a fost povestită pe Facebook.

„O haită de câini extrem de agresivi, despre care locuitorii din zonă știau ca își fac veacul acolo, l-au atacat pe micuț și doar o minune a făcut sa nu fie ucis. De 3 ori a reușit să se ridice și de 3 ori a fost pus la pământ de câinii agresivi.

Plin de sânge a țipat după ajutor, iar vecinii i-au alertat tatăl care nu a mai așteptat să vină salvarea, având în vedere că spitalul se află la peste 25 km de locul evenimentului. A pus micuțul în mașină și a alergat disperat către spitalul din Alexandria.

Copilul, plin de mușcături din cap până în picioare a fost transferat ulterior în București, însă din fericire rănile fizice nu îi pun viața în pericol, însă trauma emoțională îl va urmări toată viața”, este prezentat în postarea de pe Facebook.

Cine este Ana, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii

Ana Oroș Daraban avea 44 de ani, făcea parte dintr-un club al iubitorilor muntelui și era o apărătoare a animalelor. Născută în Baia Mare, ea locuia în București și lucra la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării. Era membru activ al Alpin Club Pro-Mont București, o organizație care are ca scop promovarea sporturilor montane. De asemenea, Ana era ambasador Roșia Montana Marathon din ianuarie 2014, când s-a alăturat echipei Pachamama România.

Ana a participat la organizarea unor proiecte și evenimente pentru promovarea drepturilor naturii în legislația națională și europeană, și educație pentru protecția mediului. Ea apare inclusiv într-un clip pentru promovarea Festivalului Viața Ver’de Bucureşti, un proiect sprijinit de Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 6.

Anul trecut, Ana a mai fost atacată de câini tot în aceeași zonă, în timp ce făcea jogging. Atunci, ea a ajuns la spital cu răni grave. Polițiștii care au cercetat atunci incidentul au încercat să afle ai cui sunt câinii, dar ancheta nu a ajuns la o finalitate. Și reprezentanți de la Protecția Animalelor au venit în Sectorul 6 și au făcut verificări, dar tot fără rezultate concrete. Acum, va începe o nouă anchetă și vor fi audiați oamenii care locuiesc în zonă pentru a afla cine sunt proprietarii câinilor.
Comentarii
  • unde e politia animalelor care sa verifice proprietarii de caiini periculosi ?????????? pe olx la vanzari caini pot fi identificati foarte simplu de catre politie………………. Alo politi a, voi faceti ceva sau dormiti ????????????????

Adauga un comentariu