International

Copil de 4 ani căutat cu disperare după ce mama lui a fost găsită moartă în pădure

Publicat: 16 aug. 2020
Copil de 4 ani căutat cu disperare
Viviani Parisi a plecat cu copilul de 4 ani spre Messina, fiind găsită moartă după 5 zile

Copil de 4 ani căutat cu disperare. Caz cutremurător petrecut în Sicilia după ce mama unui copil de 4 ani a fost găsită moartă. Momentan încă nu s-a stabilit dacă femeia a fost ucisă, însă aceasta plecase cu copilul ei care este de negăsit. Tatăl micuțului face un apel disperat și speră ca Gioele să fie în viață.

O poveste teribilă a emoționat întreaga Italie după ce o femeie a fost descoperită moartă în pădure. Aceasta plecase la Messina împreună cu copilul ei care este dispărut.

Copil de 4 ani căutat cu disperare

Un bărbat din Italia își caută disperat copilul de doar patru ani. Ultima dată a fost văzut cu mama lui, în Sicilia, pe 3 august. Femeia a fost găsită moartă, în circumstanțe suspecte, lângă un stâlp de înaltă tensiune într-o pădure.

„Îmi iubesc fiul. Vreau să-l găsesc. Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”, spune Daniele Mondello, soțul Vivianei și tatăl lui Gioele.

Viviani Parisi, în vârstă de 43 de ani, a dispărut împreună cu băiețelul ei, Gioele. Aceasta îi spusese soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Tatăl băiatului a declarat că soția lui căzuse în depresie, iar starea ei s-a agravat din cauza izolării în contextul pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău nici unei muște”.

Mesaj sfâșietor pe Facebook

Bărbatul a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, apoi a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii.

„Viviani, vino acasă, nu e nicio problemă, a fost doar un mic accident. Nu se va întâmpla nimic, nici cu tine, nici cu copilul, nu te teme. Te așteptăm, toată familia, cu brațele deschise. Te iubesc”, este mesajul pe care tatăl l-a postat pe Facebook, înainte ca soția lui să fie găsită decedată.

Viviani a fost văzută ultima oară în dimineața zilei de 3 august. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară, care, în mod clar, nu s-a soldat cu victime. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

A fost găsită după cinci zile

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei. Aceasta era lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.

„Este o zonă plină de tufișuri, multă vegetație. E greu de controlat, nu doar pe teren, ci și de sus, din elicopter, dar vom continua să căutăm copilul.”
Salvatore Scaffidi, pădurar

În urma examenului anatomo-patologic, s-a stabilit că trupul femeii nu prezintă răni vizibile. Cu toate acestea are fracturi închise la un braț. Dată fiind starea de descompunere a cadavrului, nu se poate stabili dacă Viviani Parisi a fost sau nu strangulată.

În continuare, acest copil de 4 ani este căutat cu disperare de tatăl îndurerat și de autorități.

Adauga un comentariu