Local

Copil de 9 ani accidentat mortal de o mașină

Publicat: 19 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Copil de 9 ani accidentat mortal de o mașină
Un copil de 9 ani a fost lovit de o mașină în timp ce voia să se asigure că tractorul părinților poate intra pe un drum lateral

Sâmbătă, un copil de 9 ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Acesta, în calitate de pieton, a suferit un politraumatism în urma lovirii de către o mașină. Copilul era cu părinții cu un tractor și transportau strujeni de porumb. La un moment dat, copilul a coborât să se asigure dacă pot intra pe un drum lateral, moment în care a fost izbit de o mașină.

La locul accidentului au oprit un medic internist și un pediatru din Galați care au început să acorde măsurile de prim ajutor, inclusiv resuscitare, până la sosirea ambulanței (timp de 80 de minute). La sosirea ambulanței, echipajul de pe aceasta l-a intubat pe copil și a continuat manevrele de resuscitare timp de 15-20 de minute fără niciun rezultat însă.

Copilul prezenta escoriații frontale, escoriații toraco-abdominale, abdomen destins, fractura deschisă femur drept. Din nefericire, copilul nu a răspuns la manevrele de resuscitare astfel că echipajul de pe ambulanță a constatat decesul. A fost anunțată Poliția care urmează să stabilească cu exactitate condițiile în care s-a petrecut accidentul.

Adauga un comentariu