Actualitate

Copilul de doi ani dispărut în Botoşani a fost găsit

Publicat: 18 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Copilul de doi ani dispărut în Botoşani a fost găsit
Aryan a dispărut, duminică, în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe

Aryan, copilul în vârstă de doi ani, dispărut în comuna Tudora din judeţul Botoşani, a fost găsit de autorităţi. Potrivit unor surse, băieţelul dispărut de acasă ieri, 17 martie 2024, a fost găsit în pădure. Urmează că micuţul să fie transportat la spital pentru a fi evaluat.

„Misiunea a fost îndeplinită cu succes.

Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, minorul a fost găsit în viață, la aproximativ 3 kilometri de locul din care a plecat.

Este preluat de polițiști și va fi transportat la o unitate spitalicească pentru analizarea stării de sănătate.

Mulțumim tuturor celor care au participat la activități!”, a transmis Poliția Botoșani.

Aryan a dispărut duminică, în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe. Acesta a plecat fără să fie observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice.

Pe ultimele imagini filmate de o cameră de supraveghere, Aryan a fost văzut când intra în pădure, pe un drum forestier.

Sute de oameni au participat, astăzi, la o acţiune uriaşă de căutare, în care au fost angrenate inclusiv două elicoptere care au survolat zona localităţii, precum şi pădurea în care copilul a fost văzut pentru ultima dată.

Părinții lui au ajuns în țară: ”Ne este dor de copilul nostru!”

Copilul de doi ani, care a dispărut de aproximativ 24 de ore din localitatea Tudora, județul Botoșani, a fost căutat şi la această oră. Sute de oameni, polițiști, pompieri şi jandarmi au folosit câini de căutare şi drone dotate cu camere cu termoviziune în încercarea de a-l găsi, dar fără succes până la această oră. Aryan a fost văzut ultima dată când intra singur, într-o pădure din zonă.

Micuțul a dispărut în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe. Acesta a plecat fără să fie observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice. Cu toate eforturile depuse, micuțul rămâne în continuare de negăsit.

Între timp, părinții copilului au ajuns în țară, seara trecută, și au participat la căutări. Aceștia se aflau în Anglia, la muncă. Tatăl băiatului, de naționalitate pakistaneză, spune cu lacrimi în ochi că îi este dor de fiul lui.

Comentarii
  • Și totuși unde a stat toată noaptea cu frigul acesta și desculț…? Eu cred că cineva a vrut să-l răpească și văzând mobilitatea de căutare l-a abandonat..! Dumnezeu să-i dea sănătate micuțului !

Adauga un comentariu