National

Corina Țucudean, mama fotbalistului George Țucudean, s-a stins din viață!

Publicat: 11 apr. 2021

Carmen Țucudean, mama fostului fotbalist George Țucudean, a murit sâmbătă, 10 aprilie 2021. George Țucudean traversează din nou o perioadă dificilă, la aproape un an de la momentul în care probleme medicale care i-au fost depistate la inimă l-au forțat, la 29 de ani, să se retragă din fotbal.

Conform publicației locale din Arad, orașul natal al fostului atacant, Sportarad, mama lui George Țucudean, Corina, a decedat sâmbătă, 10 aprilie, din cauza unei boli incurabile.

Mama lui George Țucudean a murit
CFR Cluj, ultimul club al lui George Țucudean, a transmis un mesaj de susținere pentru fostul atacant, după decesul mamei sale.

”Fii puternic, George Țucudean!

Suntem cu gândul la fostul atacant al echipei noastre, George Țucudean, după plecarea timpurie la cele veșnice a mamei sale. George, la fel cum ne bucuram odinioară împreună de golurile tale memorabile, suntem și acum cu toții alături de tine în aceste momente grele! Suflarea CFR-istă transmite sincere condoleanțe întregii familii!”, a transmis CFR Cluj, pe Facebook.

George Țucudean a decis să pună punct carierei de fotbalist în vara anului trecut, după expirarea contractului cu CFR Cluj.

Totuși, chiar dacă a fost legitimat până în august 2020, în ultimul an de contract fostul atacant, care a câștigat cinci titluri în Liga 1, cu FCSB, Viitorul și trei cu CFR Cluj, a evoluat foarte puțin, confruntându-se cu problemele la inimă, care, în final, nu i-au mai permis să joace, deși avea doar 29 de ani.

Inițial, probleme la inimă i-au fost depistate la începutul anului 2019, iar luna martie a acelui an s-a operat. Deși intervenția a decurs conform așteptărilor, George Țucudean a fost operat din nou în mai, a revenit la activitățile profesionale, dar la un an distanța a anunțat că se retrage definitiv.

”Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc. Pentru binele meu. Mai bine să trăiască lumea cu ideea ‘mamă, ce bun a fost Ţucudean acolo’, decât să zică ‘a venit Ţucudean nepregătit, e mort şi nu poate să joace’.

Decât să mă înjure, să dau cu piciorul la tot ce am făcut bun în ultimii ani, am preferat să mă opresc”, declara George Țucudean, după retragere, pentru Antenasport.

Comentarii
Adauga un comentariu