Cancan

Cornelia Catanga, poveste de viață traumatizantă. Detalii sfâșietoare!

Publicat: 10 mart. 2021
Cornelia Catanga la microfon
Cornelia Catanga a dus o viata grea, iar la nastere a fost aruncata sub pat de bunica ei crezand ca este moarta

Cornelia Catanga are o poveste de viață traumatizantă. Celebra cântăreață a fost adusă pe lume prematur, la 7 luni și cântărea doar 850 de grame, iar mătușa și bunica ei au aruncat-o sub pat, crezând că este moartă.

Artista a vorbit despre aceste traume în cadrul unui interviu.

Cornelia Catanga, poveste de viață traumatizantă

”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus > Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul.” , a spus Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de televiziune.

La doar câteva minute de la naștere, mătușă și bunica sa s-au întors să o verifice, iar imediat ce au atins-o din nou Cornelia a început să plângă puternic, iar bunica și mătușa au realizat faptul că trăiește.

”Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a mai spus Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Cornelia Catanga a rămas fără casă

Cântăreaţă de muzica lăutărească Cornelia Catanga risca să ajungă în stradă. Interpreta a povestit cum fostul primar al Capitalei Gabriela Firea i-a promis o locuinţă.

Din nefericire promisiunea nu a fost dusă la final , iar Catanga ne-a povestit în urmă cu câteva luni tot procesul prin care a trecut pentru a avea o casă și cum a fost păcălită. De atunci şi până în prezent au trecut luni bune și se pare că lucrurile sunt în continuare destul de proaste din punct de vedere economic pentru aceasta.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a mărturisit cântăreața la Antena Stars.

De ce au ajuns la divorț Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

La aproape un an de zile de când cei doi s-au separat, Cornelia Catanga a mărturisit care este adevăratul motiv al divorțului. Din câte se pare, Padureanu se lega foarte mult de aspectul fizic al Corneliei. Acest lucru a deranjat-o extrem de mult pe aceasta.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a dezvăluit Cornelia Catanga pentru o emisiune TV.

„Știți cum e Cornelia, puțin mai impulsiva, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am căutat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv, Dumnezeu știe cel mai bine”, a mărturisit cunoscutul lăutar, pentru Antena Stars.

Cornelia Catanga și Aurel Padureanu au ajuns la divorț după ce au avut parte de mai multe neînțelegeri.

Cornelia Catanga are o poveste de viață traumatizantă si a fost de mai multe ori la un pas de moarte.

Adauga un comentariu