Actualitate

Cornelia și Lupu Rednic au vorbit prima oară despre divorț înainte de căsătorie. Cei doi au aniversat recent nunta de perlă

Publicat: 07 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cornelia și Lupu Rednic au vorbit prima oară despre divorț înainte de căsătorie. Cei doi au aniversat recent nunta de perlă
Cornelia și Lupu Rednic formează un cuplu frumos, aniverând recent 30 de ani de căsnicie

Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit că prima discuție despre divorț a avut loc chiar înainte de căsătorie, în urmă cu 30 de ani. Cei doi au convenit că, dacă nu se vor înțelege, să se despartă fără scandal. Și totuși timpul a dovedit că Lupu și Cornelia Rednic și-au clădit o relație frumoasă și de lungă durată.

Lupu și Cornelia Rednic formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 30 de ani și au o căsnicie frumoasă. Cu toate acestea, artistul de muzică populară a recunoscut că a făcut multe compromisuri pentru a avea un mariaj lung.

Când au vorbit Cornelia și Lupu Rednic, prima oară, despre divorț

Cei doi au împlinit 30 de ani de căsătorie, iar atunci când și-au unit destinele, artista avea 17 ani, iar Lupu 23 de ani. Astfel, povestea lor de iubire a început de la o vârstă fragedă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cornelia și Lupu Rednic sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze când apar la tv. Cu toate acestea, artistul a precizat că, la un moment dat, a vorbit cu soția sa despre divorț.

Puțini sunt cei care știu cum sunt cei doi dincolo de lumina reflectoarelor și ce greutăți au întâmpinat în căsnicia lor. Cei doi sunt parteneri atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă, astfel că au reușit să-și clădească o căsnicie de durată. Deși sunt cunoscuți de multă lume, puțini sunt cei care știu cum sunt ei în viața personală.

Și chiar dacă nu au copii, cei doi artiști sunt foarte fericiți și se bucură din plin de viață. Mai mult, Lupu Rednic a dezvăluit că relația lor nu a fost lipsită de probleme, ba chiar a discutat cu soția sa despre divorț.

„Vă spun foarte sincer, acum 30 de ani, când eu și Cornelia ne-am căsătorit, ne-am zis, înainte de a ajunge la altar, că dacă nu ne vom înțelege și nu vom putem să conviețuim, să ne luăm bocceluța și să ne despărțim, unul în dreapta, altul în stânga, fără bălăcăreli. Noi nu ne batjocorim, eu nu i-am adresat niciodată Corneliei vreun cuvânt care nu era la locul lui”, a declarat Lupu Rednic

Care este secretul căsnicie a Corneliei și Lupu Rednic

Cei doi artiști s-au căsătorit încă de tineri, la acea vreme Cornelia având doar 17 ani, iar soțul ei fiind cu șase ani mai mare. Acum, chiar dacă au trecut 30 de ani de când și-au unit destinele, mariajul lor este din ce în ce mai puternic. Lupu a precizat că relația cu soția sa se bazează pe mult respect și încredere.

„E vorba despre respect. Când mai apar probleme, noi discutăm constructiv, se spun lucrurilor pe nume și ne cerem iertare, dacă e cazul. Nu apucăm să strigăm sau să țipăm unul la altul, ce, suntem oameni sălbatici? Așa suntem noi, dacă avem ceva de împărțit, ni le spunem în față, stăm la masă, acolo le așterni pe toate, prin vorbe liniștite. Trebuie să ne înțelegem, doar am scris împreună în cartea vieții”, a mai declarat Lupu Rednic.

Adauga un comentariu