International

Coronavirus în Italia: Peste 270 de persoane infectate. Primele cazuri în Palermo și Florența

Publicat: 25 feb. 2020

Cazurile de coronavirus din Italia continuă să crească. Până în acest moment, numărul celor infectați a ajuns la 270, iar numărul deceselor a ajuns la 7. Primele cazuri de coronavirus în Palermo și Florența

Un prim caz de coronavirus a fost confirmat în sudul Italiei. E vorba de o turistă din Bergamo, aflată în vacanță în Palermo, care a fost testată, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Tânăra a fost internată luni seara la un spital din Cervello.

„Avem un caz pozitiv suspectat care a rezultat din test”, au anunțat autoritățile din Palermo.

De asemenea, un prim caz pozitiv de coronavirus a fost înregistrat în Toscana, Florența. E așteptată confirmarea Institutului Superior de Sănătate. Ar fi vorba despre un antreprenor de 60 de ani, care s-a prezentat la spital după ce i s-a făcut rău.

Prietenii tinerei și toate persoanele cu care a intrat în contact cu intrat în carantină. Premierul italian Giuseppe Conte a anunțat măsuri speciale pentru a împiedica răspândirea virusului. Astfel că intrarea și ieșirea din 11 localități din Italia este interzisă.

La nivel global, la momentul transmiterii acestei știri, 80.248 de oameni au fost infectați din cauza coronavirusului, iar 2.704 au murit. Cei mai mulți dintre ei, mai exact 2.563, sunt din China.loading...

Adauga un comentariu