Sport

Coronavirusul dă bătăi de cap celor de la UEFA! Unde vor juca românii de la Ludogorets returul cu Inter din Europa League

Publicat: 25 feb. 2020

Epidemia cu coronavirus din Italia afectează teribil programul meciurilor din Serie A, dar și din Europa League. Partida dintre Inter și Ludogorets a fost pusă sub semnul incertitudinii deoarece regiunea Lombardia, în care Milano este cel mai important oraș, este zona în care s-au înregistrat cele mai multe cazuri de boală. La cererea bulgarilor, alarmați și ei de extinderea numărului de persoane contaminate, oficialii UEFA au analizat posibilitatea ca meciul retur să se dispute pe teren neutru, însă nu au ajuns la o soluție convenabilă.

UEFA a vrut să amâne partida de la Milano

Forul european a luat în discuție și amânarea confruntării – nici această propunere nu a fost aprobată pentru că partidele din optimi sunt programate peste două săptămâni.
De aceea, după ce a fost obținut acordul autorităților locale, partida va avea loc totuși la Milano, pe Giuseppe Meazza, însă cu porțile închise pentru a elimina riscurile. Pentru trupa lui Antonio Conte nu ar fi o mare problemă după ce în tur s-a impus cu 2-0 în fața echipei la care joacă Keșeru, Moti și Dragoș Grigore.
Inter – Ludogorets va fi în direct, joi, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 4loading...

Adauga un comentariu