National

Coronavirusul lovește din nou în politică. Un membru PNL, testat pozitiv cu virusul Covid-19

Publicat: 06 sept. 2020

Organizaţia judeţeană Maramureş a PNL anunţă că liderii din judeţ care sunt şi candidaţi pentru alegerile locale s-au testat, după ce un membru de partid a fost confirmat că fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar rezultatele sunt negative.

Coronavirusul lovește din nou în politică

Anunţul vine în contextul în care liderul partidului, premierul Ludovic Orban, se află sâmbătă în Maramureş, având programate participări la lansarea candidaţilor la Primăria Sighetul Marmaţiei şi la Primăria Baia Mare. Membrul de partid de la filiala Maramureş care a fost diagnosticat cu COVID-19 este internat, sub supravegherea cadrelor medicale.

„Din respect pentru cetăţeni, punem la dispoziţie informaţii despre situaţia din cadrul organizaţiei PNL Maramureş, referitor la măsurile luate pentru a păstra un mediu sigur în comunitate. În urma efectuării testelor de către preşedintele PNL Maramureş şi toţi ceilalţi colegi din cadrul organizaţiei, rezultatele acestora sunt negative” anunţă PNL Maramureş într-un mesaj postat pe Facebook sâmbătă după amiază.

Aceştia ataşează mesajului un buletin de analize medicale eliberat de o clinică privată pe numele Bogdan Ovidiu.

Cine este liberalul care s-a infectat cu Covid-19

Ionel Ovidiu Bogdan este preşedintele PNL Maramureş, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş şi secretar de stat în Cancelaria Prim-ministrului. PNL mai transmite că membrul de partid de la filiala Maramureş care a fost diagnosticat cu COVID-19 este internat, sub supravegherea cadrelor medicale.

„Conform legii, toţi cei care au fost contacţi direcţi, în urma anchetei epidemiologice, sunt în acest moment în izolare. Precizăm că el nu a interacţionat în spaţii închise cu colegi din partid în această perioadă. În cadrul sediului se vor purta, ca şi până acum, măştile de protecţie, pe tot parcursul şederii, se fac dezinfecţii periodice şi sunt puse la dispoziţie produse dezinfectante. Mai mult, la toate acţiunile care implică interacţiune cu oamenii, membrii PNL poartă şi vor purta în permanenţă măştile de protecţie, aşa cum s-a întâmplat şi până în prezent, inclusiv în spaţii deschise” precizează sursa citată.

Premierul Ludovic Orban şi-a anunţat participarea pentru sâmbătă după amiază la evenimentul de lansare a candidatului PNL la primăria Sighetul Marmaţiei care are loc în Parcul central Sighet. Programul premierului include şi alte activităţi programate sâmbătă în Baia Mare şi în alte localităţi din judeţul Maramureş.

Adauga un comentariu