Actualitate

Cosette Chichirău, după confirmarea lui Dan Barna în fruntea USR: „Demisia e un act unilateral!“

Publicat: 20 nov. 2019

Deputatul USR Cosette Chichirău a făcut câteva precizări după ce Dan Barna a fost reconfirmat. Aceasta a menţionat că votul avea un rezultat previzibil. Totuși, Chichirău susține că demisia este un act unilateral. De asemenea, deputatul USR i-a transmis un mesaj liderului partidului.

„Este foarte previzibil rezultatul votului, era previzibil că va fi reconfirmat, nu era necesară consultarea asta. Demisia este un act unilateral, nu întrebi dacă să îţi dai sau nu demisia. Dacă nu voia să demisioneze, putea foarte bine să rămână preşedinte. Avem înaintea noastră alegerile locale şi parlamentare şi trebuie să ne îndreptăm atenţia spre ele imediat şi sper că echipa de strategie pentru locale şi parlamentare va fi mai extinsă şi va include mai mulţi oameni, şi din opoziţia din USR. Asta este ce voiam noi, de fapt, după alegeri”, a declarat Cosette Chichirău.

„Eu aştept măsuri care să pună partidul într-o poziţie excelentă pentru locale, nu neapărat demisia lui Dan Barna. Contrar a ceea ce s-a scris, eu nu i-am cerut demisia. Am spus că s-au făcut erori de strategie, care trebuie îndreptate. Nu neapărat să plece Dan Barna. Echipa de strategie din jurul său trebuie să fie mai incluzivă şi cred că Dan Barna înţelege acest mesaj şi va da un mesaj de unitate, am încredere că va face asta.

 loading...

Comentarii
  • Vai de voi cei #rezist USR. De ca dupa un rezultat bun la europarlamentare incepeti sa deveniti din ce in ce mai mici, urmand disiparea sau alianțe? Tu niciodata nu ai sa castigi primaria chiar sa fii unic candidat! Lasati orgoliile si puneti oameni calificați si mult mai buni decat voi, lasati smechereala adta de doi lei! Oamenii s au desteptat, s au saturat de niste neica nimeni, imbracati in politicieni! Veti pierde mult, vetinajunge la 5 % daca nu va treziti. Iesenii nu sunt prosti!

  • Alo, Socola, vedeti ca madam chichi iar a sarit gardul si nu si-a luat pastilele! Data viitoare ziditi geamurile si usa ca iar fuge si se da mare patri(di)oata!

Adauga un comentariu