Cancan

Coșmar de 11.950 de lei pentru o turistă româncă în Turcia. Ce a pățit într-un hotel de 5 stele

Publicat: 18 aug. 2022
Hotel din Turcia
O romanca a avut parte de o experienta neplacuta in vacanta din Turcia

O turistă româncă a mers, alături de familie, într-un concediu în Turcia. Și-au achiziționat biletele și au mers în Antalya, una dintre zonele preferate de români, atunci când vine vorba despre o vacanță. Însă, turista nu a avut o experiență la nivelul la care se aștepta și a plătit și suna de 11.950 de lei. Iată ce a pățit într-un hotel de 5 stele.

O turistă româncă a avut parte de o experiență de coșmar în Turcia, la un hotel de cinci stele. Aceasta a mers în concediu alături de soțul ei și cei doi copii. Pentru sejurul pe care l-au petrecut în Antalya, au scos din buzunare nu mai puțin de 2450 de euro, adică 11.950 de lei. Turista susține faptul că hotelul, chiar dacă arată în regulă, serviciile și condițiile nu au fost bune. Printr- o postare într-un grup public de pe Facebook, turista și-a expus opinia clară vis-a-vis de vacanță din Turcia.

Coșmar de 11.950 de lei pentru o turistă româncă în Turcia

Turista a mărturisit faptul că s-a confruntat și cu probleme de sănătate, după trei zile de ședere în hotelul din Antalya. Aceasta susține că mâncarea nu a fost de calitate, dar nici condițiile sanitare nu au fost la un nivel ridicat.

”Bună seara! Doresc să împărtășesc prima experiență în Antalya, la Hotel Q Premium Resort Alanya. O dezamăgire totală. Hotelul arată bine, dar curățenia și serviciile lasă de dorit. Personalul de la recepție foarte ”grețos”, camera cu miros de mucegai (a trebuit să dăm bacșiș să ne-o schimbe), mobilier la baie ruginit, baie murdară, prosoape care păreau folosite, șezlonguri rupte și murdare, plajă cu pietre (fără încălțări speciale nu puteai sta), intrarea în mare foarte bruscă, sucuri de proastă calitate, lipsă gheață….etc.

Căldură mare în restaurant și în hotel. După trei zile, surpriza maximă, stare de rău cu stări de vomă și diaree și iritații pe piele. Mâncarea de proastă calitate și nediversificată. Se reciclează toată mâncarea de la o masă la alta. Nu mai spun de drumul de la aeroport la hotel care a durat 3 ore. Este primul hotel la care wi-fi se plătește (15 euro pentru un dispozitiv). Pentru a doua cartelă la cameră se plătește 10 euro. O dezamăgire maximă pentru un hotel de 5 stele cu servicii ultra all-inclusive. Recenziile erau bune, dar neadevărate. Specific că nu suntem pretențioși, dar aici a fost o bătaie de joc. Care ar fi suma potrivită pentru un hotel bun cu servicii de calitate? Ne-a ajuns acest sejur 2450 de euro – cazare + avion (doi adulți și doi copii)”, este mesajul scris de turista româncă într-un grup public de pe Facebook.
Comentarii
 • Asa si?
  Se poate intampla oricui, oriunde.
  Dar pentru preventie, poate nu ar strica sa evite destinatiile precum Turcia si Egipt.

 • Pe bune?? Deci sa înțelegem că e mai ok in Mamaia la noi nu? Asta e și ideea acestui comentariu! Dar nu pune botul nimeni la el!

 • Înainte de a face o rezervare este indicat sa te documentezi.
  Vezi review-uri pt. locația respectivă.
  Daca are un scor de 9-9.5 la 200 de coment-uri e ok.

 • Resortul este în Alanya, nu în Antalia. Zona nu are fluxul de turiști pe care îl găsești în Side, darămite Antalia. Pe perioada pandemiei probabil nu a funcționat…..nu le caut scuze, dar ….

 • E foame de bani peste tot acum. Mai bine cauți doar cazare și te descurci cu masa. În Turcia sunt localuri unul lângă altul, unde poți mânca și bea, pentru toate gusturile și toate buzunarele!
  Românul nostru vrea all inclusive să vină acasă mai dolofan.
  Se proptește într-un resort, coboară din cameră la masă și consideră reușită vacanța.
  Adică la noi au găsit în frigiderele restaurantelor carne de dinainte de război și vă așteptați ca la turci unde inflația a depășit 80%, să nu recicleze mâncarea! Sunteți pe altă lume, n-ai să vezi așa ceva!

 • E mai bine in Grecia!? Unde să te duci? In Bulgaria e la fel! Tot Turcia face cel mai bun turism din toate țările din jurul nostru!

 • Mai bine ați lasă banii in țara voastră, de unde ii și luați , se numește salariu. Cine înjură aici că muncește dar pleacă de aici sa admire și să lase putina energie pozitivă pe care o mai are + o mica avere in buzunarele altora , asta merita. V.ati întrebat vreodată dacă aveți nevoie de o spitalizare acolo, poate de la mâncarea lor , ce faceți ?? Lăsați și sanatea pe acolo , veniți la sistemul din tara medical ( a se vedea înțelesul fiscal al cuvântului ,, salariu ,, apoi iar la servici , iar intra banii de salariu , iar înjurăm , in țara noastră că nu este ,, buna,, , iar plecam că este mai ,, bine,, și tot așa … Bravo celor care va iau banii , sănătatea și timpul ! Pentru că stați în orice condiții , doar pentru că ați plătit în avans. Concedii plăcute, dar în țara voastră sau a noastră.

 • Pe noi, concediile petrecute in Turcia nu ne-au dezamăgit niciodată și am fost de …7 ori. Plajele sunt diferite , tocmai de aceea noi am ales Lara, care este la 30 de minute de aeroportul din Antalia, e cu nisip fin și intrare lină in mare. Dar, adevărul e că, pentru a avea condiții de care sa fii mulțumit, prețul pe care trebuie sa-l plătești, pentru 4 persoane , e undeva între 4000 – 5000 euro.

 • Pe noi, concediile petrecute in Turcia nu ne-au dezamăgit niciodată și am fost de …7 ori. Plajele sunt diferite , tocmai de aceea noi am ales Lara, care este la 30 de minute de aeroportul din Antalia, e cu nisip fin și intrare lină in mare. Dar, adevărul e că, pentru a avea condiții de care sa fii mulțumit, prețul corect pentru 4 persoane , e undeva între 4000 – 5000 euro.

 • Poza din articol este de la alt resort Nirvana Dolce Vita ( ex- Amara Dolce Vita ) din Kemer – Antalya si nu a resortului la care face referire articolul . Nu cunosc resortul la care face referire articolul , dar pot spune cu certitudine ca Amara Dolce Vita din Kemer isi merita banii , la fel ca si alte resorturi din Turcia . Ca peste tot ” nu exista padure fara uscaturi ” , dar uscaturile sunt mai putine si depinde ce se face cu acestea …Daca la noi per total ar fi mai bine , atunci de ce ar pleca romanii sa isi faca concediul in alta tara in numar mare si in fiecare an ? Si cati turisti ne mai viziteaza si cati mai revin …? Daca nu vrem sa vedem realitatea si ne mintim singuri si nu facem nimic ca sa indreptam aceasta situatie , tot noi avem de pierdut . Oricat ne-am plange ,daca nu facem nimic pentru a schimba asta nimeni nu va veni sa faca asta in locul nostru

 • Poza din articol este de la alt resort Nirvana Dolce Vita ( ex- Amara Dolce Vita ) din Kemer – Antalya si nu a resortului la care face referire articolul . Nu cunosc resortul la care face referire articolul , dar pot spune cu certitudine ca Amara Dolce Vita din Kemer isi merita banii , la fel ca si alte resorturi din Turcia . Ca peste tot ” nu exista padure fara uscaturi ” , dar uscaturile sunt mai putine si depinde ce se face cu acestea …Daca la noi per total ar fi mai bine , atunci de ce ar pleca romanii sa isi faca concediul in alta tara in numar mare si in fiecare an ? Si cati turisti ne mai viziteaza si cati mai revin …? Daca nu vrem sa vedem realitatea si ne mintim singuri si nu facem nimic ca sa indreptam aceasta situatie , tot noi avem de pierdut . Oricat ne-am plange ,daca nu facem nimic pentru a schimba asta nimeni nu va veni sa faca asta in locul nostru

 • Bai, sa fie! Deodată anul acesta destinațiile Grecia,Turcia și Bulgaria sau nasolit….moare inima n voi ca nu vă căutăm la România de ceva ani.
  Destinatiile ale cunoscute cu gogoși,manele, știuleți de porumb ciorditi ,seminte si chistoace sub pătură si cred că am listă de o întind hat departe…De 11 ani fac concediile în aceste destinații!
  O să zică lumea că nu s patriot (ăștia „intelectualii”);știți medolia…..”lumea s a schimbat”
  Mai plimbați o țară ursu domn ‘ ziarist!

 • Da… am citit toate comentariile…ce sa zic? Stau in Germania de 17 ani si cam am fost peste tot in Europa… adevarul ca la turci nu m-as mai duce nici sa imi dea vacanta gratuita.Nici nu vreau sa mai aud de ei… nu se compara niciodata cu Grecia,Spania,Croatia…

 • La cât au plătit astea sunt serviciile…. Cine crede ca 3 persoane cu UAI ca lumea, se face la 2400 euro cu tot cu avion e idiot….

 • La prețul ăsta,all inclusiv și transport avion 2+2 , ăsta este nivelul.
  Dacă voia servicii superioare trebuia să plătească dublu.
  Iar Alanya e la „balamuc”! Nu s-a uitat pe hartă să vadă unde se duce?!
  2500 de euro era prețul în 2007 pentru un all inclusiv de 5* !

 • Da, tusiti daca va faceți concediul în România.
  Auzi Brâul, esca si-a sărbătorit ziua de naștere în Turcia, ii este Rușine de portul national,
  mare scula și esca asta. Iar M. Badea nu mai prididgste cu laudele la aceasta anonima.

 • Da, da, da, Mamaia ce are? Comentează toată lumea dar am cheltuit 900 euro în total ptr 6 nopți de vis… Am fost anul trecut în Thassos cu mașina proprie și am cheltuit 1800 în total ptr 3 persoane dar este ultima data când mai merg acolo…de la 900 pana la 1800 am dat o tura prin tara, 2 zile in Maramures, 3 în Sovata, 3 în Herculane și a fost extraordinar de frumos!!

 • As spune: condiții versus pret. Eu am plătit 2750 euro pentru un sejur între 29.08 și 05.09 pentru 2 adulti și un copil la un resort de 5 stele in Antalya cu all inclusive. Ea a plătit in plin sezon 2450 euro pt 4 persoane, cu zbor, cu ultra all inclusive…… Puțin dai, puțin primesti…..Eu sunt acum in Antalya și sunt foarte mulțumită de condițiile de aici.

Adauga un comentariu