Sport

Cosmin Contra, amendat de FRF din cauza episodului cu George Pușcaș! Suma pe care trebuie să o plătească

Publicat: 13 nov. 2019

Cosmin Contra nu a scăpat nepedepsit după episodul regretabil de la meciul cu Norvegia – selecționerul a avut o reacție deloc elegantă după ce George Pușcaș a ratat o lovitură de la 11 metri. FRF a decis să-l amendeze pe Contra cu 20% din salariul pe o lună ca urmare a acelui incident (6.500 de euro), anunță „Gazeta”.
Antrenorul echipei naționale și-a ieșit din fire pe margine și l-a înjurat pe atacant în momentul în care a văzut că nu a transformat penalty-ul. Un motiv a fost și faptul că altul era fotbalistul desemnat să execute lovitura de la 11 metri.

Cosmin Contra și-a cerut scuze pentru gest

Cosmin Contra și-a cerut ulterior scuze, atât la conferința de presă, cât și printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

„Mi-am cerut scuze pentru reacția pe care am avut-o. Se întâmplă în acele momente. Nu mi-am dat seama că am avut reacția aia. Trebuia să bată altcineva și m-am enervat. Am văzut și eu acum ce reacție am avut. Am vorbit după meci cu Pușcaș și totul s-a rezolvat. Îl așteptăm să dea gol la meciul următor. Pe mine nu m-a deranjat că a ratat penalty, m-a deranjat că nu s-a respectat ce a fost înainte de joc. V-am zis, s-a vorbit cu George și totul s-a rezolvat. Toată lumea este dezamăgită și nu am ce să le reproșez. S-a luptat până la capăt”, a spus Contra la conferința de presă de după meci.

Nici George Pușcaș nu a vrut să dea amploare incidentului, considerând că totul s-a rezolvat ca între bărbați. Chiar dacă Răzvan Burleanu i-a luat inițial apărarea, conducerea FRF a decis totuși să dea un exemplu, în special pentru prejudiciile de imagine – 6.500 de euro reprezintă amenda pe care o va plăti selecționerul care câștigă 390 de mii de euro anual.loading...

Adauga un comentariu