National

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul furat

Publicat: 14 oct. 2021
Cosmin Olăroiu, fostul antrenor al lui Jiangsu Suning
Cosmin Olăroiu (52 de ani), ultima dată antrenor la Jiangsu FC, a primit din mâna polițiștilor arabi ceasul de 180.000 de dolari, marca Richard Mille, care îi fusese furat în septembrie, la Milano

Cosmin Olăroiu (52 de ani), ultima dată antrenor la Jiangsu FC, a primit din mâna polițiștilor arabi ceasul de 180.000 de dolari, marca Richard Mille, care îi fusese furat în septembrie, la Milano. Acesta a fost recuperat în Asia, în Emiratele Arabe Unite!

De doar o lună și jumătate au avut nevoie forțele de ordine pentru a da de urma celor care l-au jefuit pe antrenorul de 52 de ani, în Milano. Presa din Italia a scris la momentul respectiv că Olăroiu se plimba pe via della Spiga, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat.

Acesta a reușit să-i fure lui Oli ceasul de lux de la mână. Imediat a fost pornită o anchetă, iar ieri tehnicianul și-a primit ceasul. „Ceasul a fost vândut ilegal de mai multe ori în toată Europa înainte de a ajunge în cele din urmă la Dubai, unde a fost recuperat de Departamentul General de Investigații Criminale”, se arată în comunicatul poliției din Dubai. Trei suspecți ar fi fost deja reținuți.

Olăroiu și-a primit ceasul de 180.000 de dolari, marca Richard Mille, chiar în Dubai și a mulțimit poliției din pentru „profesionalismul lor apreciat la nivel internațional și dorința constantă de a asigura fericirea societății”.

În primul rând vreau să mulțumesc poliției din Dubai pentru că au recuperat ceasul care mi-a fost furat. Au dat dovadă de profesionalism și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii locuiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Vă mulțumesc încă o dată, nu mă așteptam să recuperez ceasul”, a pus Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu: „Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul echipei naționale a României”

Antrenorul pe care multe voci din fotbal îl consideră înlocuitorul perfect pentru Mirel Rădoi, dezvăluie că a mai negociat și în trecut cu oamenii din FRF.

Prima oară, în timpul mandatului lui Răzan Lucescu. Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Cosmin Olăroiu a dezvăluit că a fost extrem de aproape să devină selecționer în perioada administrației Mircea Sandu. Totuși, Oli a dat până la urmă curs unei alte oferte, iar venirea la națională nu s-a mai materializat.

„M-a tentat echipa națională! Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul echipei naționale a României când era Răzvan Lucescu. Comitetul Executiv a decis să-l mai lase un meci. Între timp am primit o ofertă, i-am spus președintelui de atunci, Mircea Sandu, că nu mai am cum să aștept.

Răzvan dacă ar fi câștigat ar fi avut șanse în continuare și-atunci nu era fair-play să fie înlocuit. Le-am spus că voi accepta oferta pe care am primit-o, Răzvan a câștigat acel meci și a demisionat. Atunci am fost aproape, mi-aș fi dorit foarte mult”, a declarat Olăroiu în ianuarie pentru GSP.ro.

Acum, Olăroiu are cale liberă spre națională

La momentul respectiv, în luna ianuarie a acestui an, Olăroiu refuza vehement varianta de a reveni la națională, în contextul în care postul îi aparținea lui Mirel Rădoi, de care e unit printr-o legătură de rudenie.

„În momentul ăsta nici nu mă pot gândi! Știți foarte bine de ce! N-am cum să mă gândesc! Dar pentru mine ar fi o onoare să antrenez echipa națională a României”. Totuși, lucrurile s-au schimbat după anunțul făcut recent de Rădoi. Inclusiv actualul selecționer a lăsat de înțeles că și-ar dori ca locul său să fie luat de Olăroiu.

Rădoi a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că omul potrivit pentru națională este Cosmin Olăroiu, liber de contract în acest moment. „Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc”.

Adauga un comentariu