Sport

Costel Pantilimon, aproape de un nou transfer! Ce echipă îl vrea pe internaționalul român

Publicat: 14 ian. 2020

Costel Pantilimon este aproape de o nouă mutare. Internaționalul român nu a mai evoluat deloc pentru Nottingham Forest, deși în sezonul trecut a fost desemnat cel mai bun portar din Championship și a fost pus pe lista de transferuri. Panti este dorit de Birmingham, echipă care evoluează tot în cea de-a doua divizie din Anglia.
Conform celor de la Transfer Roumors, cei de la Birmingham sunt dispuși să plătească ceva mai mult de 7 milioane de euro pentru Pantilimon. Birmingham ocupă în acest moment locul 18 în Championship cu 32 de puncte după 27 de etape.

Costel Pantilimon, portarul sezonului în Championship

Sezonul trecut a fost unul de excepție pentru fostul goalkeeper de la Manchester City. Pantilimon a fost ales portarul campionatului în Championship. Internaționalul român a făcut parte din echipa ediției 2018-2019, din liga a doua din Anglia. Topul a fost realizat de către cei de la whoscored.com.
Goalkeeper-ul din România a fost om de bază la Nottingham Forest. Pantilimon a apărat în 44 din cele 46 de partide disputate de Notingham în sezonul precedent de Championship, dar în acest campionat nu a mai evoluat deloc.
32 de ani are Costel Pantilimon.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Pantilimon, conform transfermarkt.com.loading...

Adauga un comentariu