Cancan

Costi Ioniţă a făcut dezvăluiri de la Survivor România: „Mâncam banana cu tot cu coajă”!

Publicat: 27 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Costi Ioniţă a făcut dezvăluiri de la Survivor România Mâncam banana cu tot cu coajă
Costi Ionita a facut dezvaluiri despre viata pe care a dus-o in Republica Dominicana la Survivor Romania 2021

După eliminarea din concurs, Costi Ioniţă a făcut dezvăluiri neaşteptate de la Survivor România. Acesta a fost al doilea concurent eliminat, în urma deciziei publicului. Evoluţia sa a fost una interesantă cu toate că nu a adus foarte multe puncte echipei sale.

Cu toate acestea, colegii săi l-au apreciat pentru efortul depus şi au fost alături de el până la final.

Costi Ioniţă a făcut dezvăluiri de la Survivor România

Costi Ioniţă s-a aflat printre cei nominalizaţi spre eliminare, alături de Roxana Nemeş şi Alexandra Stan. Se pare că publicul a decis ca cel eliminat să fie artistul. Decizia nu i s-a părut deloc ieşită din comun şi nu-i pare rău că a părăsit competiţia.

Costi a declarat că Survivor România este o experienţă dură şi când stai atâta timp fără mâncare, aproape deloc, doar cocos este cu adevărat o experienţă grea.

„Am ajuns, îţi dai seama să mâncăm, dacă găseam câte o banană prin pădure, o mâncam cu tot cu coajă”, a declarat Costi la Teo Show

De asemenea, faimosul a spus că nu este neapărat o experienţă rea şi de aici poţi învăţa să evoluezi şi să-ţi stăpâneşti anumite instincte.

„Cum e un instinct animalic foarte clar dezvoltat şi anume foamea, trebuie cumva controlată, este foarte greu de controlat acest instinct, dar cumva eu am reuşit, dar nu este pentru oricine, este totuşi o experienţă dură acest Survivor”, a declarat Faimosul.

Cum priveşte această experienţă

Costi Ioniţă vede experienţa de la Survivor Romania ca pe un lucru din care a avut multe de învăţat, lipsa hranei a fost cu adevărat o lecţie şi a învăţat să supravieţuiască în orice context. Cântăreţul a spus că nimic nu-l mai înspăimântă de acum, poate dormi oriunde şi dacă nu are mâncare 3-4 zile totul este bine, este relaxat.

Pe tot parcursul competiţiei a încercat să dea totul pe trasee aşa cu a putut şi a încercat să se înţeleagă cu toţi colegii, el nu este genul de om care să caute conflicte şi preferă să stea departe de ele.

„Eu nu sunt un sportiv aşa extraordinar, de fapt, s-a şi văzut chestia asta, dar am dat tot ce s-a putut şi m-am descurcat bine, am fost ok cu toţi colegii mei, adică am încercat să fac pace şi aşa voi face toată viaţa mea.”, a mai spus Costi Ioniţă la Teo Show.

Costi Ioniţă nu se întoarce în România după Survivor

Costi Ioniţă a făcut dezvăluiri neaşteptate de la Survivor România şi a mai adăugat faptul că nu se va întoarce în România după Survivor, ci va pleca direct spre America, unde îl aşteapă câteva colaborări pe care deja le-a pus la punct.

„Da, mă duc în Miami şi poate un pic prin New York şi după acasă, că deja am aranjat câteva conecţi ca să pot să fac nişte colaborări cu nişte artişti foarte faini.”, a spus Costi.

Costi Ioniță, subiectul discuțiilor la Survivor

Faptul că artistul meditează, zi de zi, complet gol, a stârnit mari controverse. Simona Hapciuc de la Survivor s-a arătat uimită de faptul că artistul se simte în largul lui în această ipostază.

Simona Hapciuc de la Survivor a încercat și ea metoda de relaxare a lui Costi, mai puțin partea cu dezbracatul. Din dorința de a aduce cât mai multe puncte pe traseu, Faimoasa și-a amenajat un loc unde s-a pus pe meditat. Cosmin Stanciu a întrerupt-o și a urmat un dialog cât se poate de interesant.

Adauga un comentariu