Magazin

Coșurile cadou de Crăciun cu băuturi și alimente festive – simplu și avantajos de comandat online

Publicat: 09 nov. 2021

A oferi coșuri cadou gourmet în perioada Sărbătorilor de iarnă a devenit un obicei tot mai popular și în țara noastră, iar mai nou tot mai multe astfel de produse sunt comandate din magazine online specializate.

Liderul industriei de profil, gourmetGIFT.ro, a lansat de curând colecția 2021 de cosuri cadou de Crăciun, menționând că se așteaptă la un nou record de vânzări în acest sezon.

Mediul e-commerce a beneficiat în ultimii doi ani de creșteri puternice, mai ales pe segmentul alimentar, pe măsură ce tot mai multe persoane au descoperit avantajele cumpărăturilor de pe internet – în special economie de timp și de bani, comoditate a procesului, acces simplu și rapid la o mare varietate de produse. Potrivit unor estimări realizate de Asociaţia Română a Magazinelor Online, vânzările online vor ajunge la o creştere de aproximativ 23% în 2021 în România, peste media europeană care este estimată la 12%. Cifra de afaceri totală generată de sectorul comerţului electronic din România ar putea ajunge la 6,9 miliarde de euro în acest an.

Coșuri cadou de Crăciun se pot comanda online în diverse variante, încadrându-se în orice bugete disponibile – de la low cost, la zona premium și de lux. Un coș cadou gourmet înseamnă un pachet cu produse premium de tip alimente & băuturi, totul într-un ambalaj deosebit, festiv. Cei de la gourmetGIFT.ro subliniază faptul că un coș cadou perfect trebuie să îndeplinească mai multe criterii: să impresioneze la nivel estetic, să conțină o combinație adecvată de gusturi și arome, produsele să fie selectate de la branduri de top, cât mai exclusiviste, iar coșurile cadou să aibă astfel capacitatea de a transmite un mesaj unitar – poate fi vorba despre un mesaj de mulțumire, de afecțiune, de speranță, de apreciere.

Coșurile cadou gourmet includ de obicei băuturi premium și alimente festive, de la panettone și cozonac de cea mai bună calitate, la alte dulciuri și produse gourmet de la producători de top. Există atât coșuri cadou de Crăciun cu produse internaționale, cât și coșuri cadou cu produse și accesorii tradiționale românești.

Cele mai multe coșuri cadou de Crăciun sunt comandate de companii pentru a fi oferite angajaților, colaboratorilor, partenerilor de afaceri, în semn de apreciere. Astfel de coșuri cadou corporate sunt comandate și cu alte ocazii din an, de exemplu de Paște, de 1-8 Martie sau de 1 iunie (pentru copiii salariaților). Însă tot mai multe persoane comandă coșuri cadou gourmet de la retaileri specializați precum gourmetGIFT.ro inclusiv pentru a le oferi persoanelor apropiate din familie, din grupul de prieteni sau de la locul de muncă. Un coș de Crăciun poate fi cadoul perfect pentru părinți, nași, fini, frați și surori, bunici etc.

Cu 12 ani de experiență în sectorul de coșuri cadou gourmet și cadouri corporate gourmet, retailerul gourmetGIFT.ro lansează în fiecare sezon colecții exclusive, simplu și avantajos de comandat de pe internet. Livrarea produselor se face la momentul dorit, prin curier rapid. Companiile pot solicita chiar livrare la adrese multiple. Variante diverse de cosuri de craciun pot fi comandate inclusiv de către românii care trăiesc în străinătate și vor să facă o surpriză plăcută familiei sau / și prietenilor din România (plată online cu cardul, livrare coșuri de Crăciun la adrese dorite, fără a se preciza costul plătit de client).

Adauga un comentariu