Local

COVID-19. Încă două decese în România! Unul dintre pacienți este de la Spitalul de Boli Infecțioase Iași! Este cea mai tânără pacientă decedată din cauza coronavirus – UPDATE

Publicat: 29 mart. 2020

Încă două decese din cauza coronavirus s-au înregistrat în România.

O tânără, în vârstă de 27 ani, din județul Botoșani a decedat din cauza coronavirus la Spitalu lde Boli Infecțioase „Sf. Parascheva“ Iași.

Aceasta a fost internată în data de 22.03.2020. S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași. Rezultatul testării din data de 23.03.2020 a fost pozitiv.

Tânăra avea patologie preexistentă de diabet zaharat tip I decompensat.

„Pacienta nu mai putea fi salvată. Avea o patologie asociată, era ventilată mecanic de mai multe zile”, a specificat prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalulu ide Boli Infecțiose din Iași.

Deces 39 este un bărbat, în vârstă de 71 ani, din județul Suceava (contact cu o persoana care a revenit din Austria). În data de 25.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli
Infecțioase Cluj-Napoca. Rezultatul testarii din data de 26.03.2020 a fost pozitiv. Acesta a decedat astăzi, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Secția ATI. Avea patologie preexistentă: tumoră neuroendocrina. HTA. Anevrism de aortă.

 

Comentarii
  • Apar cazurile de deces prin contactii celor veniti „in tara lor” de la un viitor mai bun si mai luminos. Deocamdata cazurile din Austria, Germania.
    Bietii oameni, au murit nevinovati, din inconstienta si nesimtirea transfugilor cu pasaport romanesc si din lacomia de voturi a politicienilor.
    Hei, dar exista miile de „italieni, spanioli, franceji si ingleji” care au descalecat „acasa” la cei dragi. Chiar in casa cu ei. Tic tac, tic tac…

  • Nu va inteleg. De ce ati venit in România? De ce nu ați rămas acolo unde v-ati simțit bine? De ce va omorati apropiații din țară? Va este ciuda de banii trimiși lor si acum va cereți plata? Ne-ati mânjit pe toți cu noroi cu mediocritatea voastră iar acum va ucideti rudele, prietenii, bunicii, părinții și pe ceilalți care nu v-au facut nimic. Sa va fie rusine leprelor. Nici voi nu veti scapa

  • La Arnia, lângă fosta Billa gara, este spațiu de carantinare. Zilnic sunt adusi cetateni iar de 2 zile vine și izoleta și mai ridică dintre cei carantinate. Este corect ca intr-o zona centrală sa avem punct de carantinare?

Adauga un comentariu