Bursa Barfelor

Coviduțu i-a dat peste cap planurile unui enspector de la Finansuri

Publicat: 09 oct. 2020

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre un client mai vechi. Este vorba despre nimeni altul decât Lucică Șpăgaru, ăla care se ocupă de ensolvența firmelor. Pe la urechile babelor a ajuns enformația că Lucică s-a cam molipsit de coviduț și acum este arestat la domiciliu. Când vine vorba de boală nu e de râs, că și babele se pot contamina. Ce e de râs, e că planurile firmelor au fost date peste cap. Lucică este sunat non-stop ca să rezolve chestii, dar nu mai are cum. Afaceriștii nu mai știu cui să dea atențiile cuvenite ca să scoată firmele din budă. Dacă treaba merge bine și iese din izolare, Lucică Șpăgaru va reveni la vechiurile obiceiuri și va fi bine pentru toată lumea. Numa’ că, tura asta, babele vor fi mai atente, ca să observe exact circuitul șpăgilor în natură.

 

 

Comentarii
  • Voi, meritati sa fiti dati in judecata! Si sa plateasca si al 7-lea vostru neam pentru toate tampeniile scrise la comanda unora . Si macar daca pamfletul ar fi de calitate, dar e un căcat!

  • ASTA DE SCRIE RUBRICA ASTA LA ,,BABETELE…” E UN CRETIN CARE ISI BATE JOC DE MULTI OAMENI PE CARE NICI NU I-A VAZUT VREODATA IN VIATA LUI DE DROJDITOR, UN CACAT RETARDAT CE AR TREBUI DAT IN JUDECATA CU TOT CU ALA CARE II APROBA SA PUBLICE TOATE ABERATIILE COMANDATE DE TOT FELUL DE COTIZANTI IMBECILI…

  • Una peste alta, acest ordinar de Chelaru Lucian de la finante mi-a bagat pe gat scaune si canapele pentru clubul Queen’s pe care l-am detinut…un spagar inascut acest domn Lucian!

  • Lucian, vad ca esti activ pe bzi de cand esti acasa cu Covid 19!!! Cum mai abordezi agentii economici, tot cu vrajeala ieftina si pe bani multi?

  • Lucian, tu-ti Dumnezeii mătii de hot!!! Cata spaga poti incasa, cate consultatii dai dupa ora 16:30??? Cati tuja ai la Dobrovat la casuta de vacanta….hotuleeeee

Adauga un comentariu