Economic Local

Covorașe dezinfectante puse la intrări în scările de bloc

Publicat: 09 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

La nivelul scărilor de bloc din Iași sunt puse covorașe care au proprietăți de dezinfecție și antibacteriene. Este vorba despre aproape 4.000 de bucăți care au fost deja distribuite asociațiilor de proprietari. Acestea sunt montate la intrările în scările de bloc de către echipele Termo Service, Servicii Publice și ale Direcției de Fond Locativ Iași. În cursul zilei de ieri, au fost realizate acțiunile de curățare a covorașelor în zona Alexandru cel Bun, Dacia și Nicolina.
De asemenea, pentru protejarea sănătății ieșenilor care locuiesc la bloc, începând din 6 aprilie 2020, se desfășoară programul stabilit de dezinfecție în interiorul asociațiilor și casieriilor. La nivelul scărilor de bloc se operează zilnic cu 80 de salariați în intervalul orar 08:00-16:00. În intervalul orar 8:00 – 9:00 și 13:30 – 14:30 este intezis accesul locatarilor la casierii.

Evitați cozile la asociațiile de proprietari

În cadrul asociațiilor de proprietari din Iași a fost dispusă și organizarea accesului în casierii în mod restrictiv, câte o persoană pe rând, astfel încât să se asigure distanța minimă necesară între cetățeni.

„Activitatea angajaților noștri se desfășoară zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, cu excepțiile menționate. Rugăm clienții să respecte măsura accesului în casierii în mod spațiat, câte o persoană pe rând, astfel încât să se asigure distanța minimă necesară între cetățeni”, au precizat oficialii Termo-Service Iași.

Adauga un comentariu