Local

Covrigarul Marcel Ciolacu vrea impozit mai mare pentru microîntreprinderi! Există riscul ca sute de mii de romani să rămână fără loc de muncă?!

Publicat: 22 mart. 2024
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Covrigarul Marcel Ciolacu vrea impozit mai mare pentru microîntreprinderi Există riscul ca sute de mii de romani să rămână fără loc de muncă
Premierul Marcel Ciolacu, gafă de proporție în Qatar

Sunt informații extrem de rele venite din partea covrigarului Marcel Ciolacu care dorește supraimpozitarea microîntreprinderilor. Cu impozite mai mare, logica economică spune că multe dintre afaceri ar putea da faliment, iar asta înseamnă automat zeci, sute de mii de romani care vor rămâne fără loc de muncă. Anul 2025, potrivit analiștilor economici, va fi unul crunt dacă ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL vor mai rămâne la guvernare.

Asta în contextul în care România se confruntă cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană, având cei mai săraci tineri din Europa și printre cele mai scumpe alimente.

Uniunea Europeană vrea supraimpozitare microîntreprinderi. Covrigarul Marcel Ciolacu dă din cap ca un sclav

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că se află în dialog cu reprezentanții Comisiei Europene pentru a găsi soluții optime legate de impozitarea microîntreprinderilor. Oficialii europeni consideră că sistemul actual este prea lax. Ciolacu a subliniat că neîndeplinirea jalonului 206 din PNRR ar putea costa România 500 de milioane de euro. El a adăugat că o eventuală modificare a regimului fiscal va fi precedată de o dezbatere publică cu toți actorii implicați.

Anterior, în ianuarie, șeful Guvernului menționa dificultățile legate de Jalonul 206, reiterând nemulțumirea Comisiei Europene privind impozitarea microîntreprinderilor.

Jalonul 206 din PNRR vizează revizuirea Codului Fiscal, cu o reducere graduală a domeniului de aplicare a regimului special de taxare pentru microîntreprinderi. Reducerea va fi etapizată, începând cu primul trimestru al anului 2023 și finalizată până la finalul anului 2024. Comisia Europeană a atras atenția recentă asupra decalajului existent în implementarea reformelor din PNRR, menționând totodată îngrijorarea legată de deficitul fiscal din contextul alegerilor. Riscul de a pierde fonduri europene este real.

Surse guvernamentale au dezvăluit că reprezentanții CE solicită o reducere a pragului pentru microîntreprinderi de la 500.000 de euro la 50.000 de euro, încă din acest an. Măsura ar viza creșterea veniturilor bugetare și combaterea optimizării fiscale. Guvernul va analiza cu atenție solicitările Comisiei Europene și va lua o decizie finală după consultarea publică.

Guvernul nu va lua măsuri economice drastice în 2024

Guvernul condus de ciumă roșie PSD și febra galbenă PNL nu va lua măsuri drastice din punct de vedere economic în 2024. Logică pentru care aceste măsuri nu vor fi luate este una simplă. În 2024 sunt toate rândurile de alegeri, iar cel fără de Bacalaureat, Marcel Ciolacu, nu dorește să-i supere pe romani.

Ba mai mult, în mod sigur vor exista majorări de salarii și pensii. Problemă mare este că aceste majorări nu au o susținere în buget și din aceste considerente, potrivit datelor oficiale care pot fi consultate de orice roman, Guvernul se împrumută cu 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare. Este un record all time, iar țara a ajuns să aibă datorii aproape jumătate din PIB. În aceste condiții este fără niciun dubiu faptul că din 2025 țara ar putea să intre în faliment, va exista o inflație uriașă și vom avea parte de un picaj economic cum nu s-a mai văzut din momentul celui de Al Doilea Război Mondial.

Dacă Guvernul va continua în această formulă, PSD-PNL, România va ajunge falimentară, iar românii nu vor mai avea bani nici măcar pentru cele de strictul necesar.

În 2024 romanii trebuie să înțeleagă că este nevoie de o schimbare, este nevoie de oameni patrioți care să pună binele poporului deasupra nevoilor personale. România trebuie să iasă la vot și să spună NU lui Marcel Ciolacu și a supraimpozitării microîntreprinderilor care ar putea însemna faliment și mii, sute de mii de șomeri români.

Comentarii
  • Stiti care este problema cu asta zis covrigarul ?? asta a fost un esec in afaceri si vrea sa se razbune pe cei care le merge bine .sau varianta 2 a fost un sclav al firmei unde lucra si si-a batut joc de el paronul si acum vrea sa il arda dar nu se gandeste ca mai sunt si alte firme in Romania care le va distruge si angajatii acelor firme vor apela la somaj sau ajutor social si va fi mai greu pentru Romania . Eu zic sa mergi la un pshiolor neanea covrigar sa treci peste traumele tale din tinerete si totul va fi bine asta in caz de nu te gandesti sa iti dai demisia ca ar fi mai bine si pentru noi si pentru tine .

  • Nu vei sta acolo la conducere o viata gandestete ca intr-o zi vei pleca si toata protia ta si legile puse de tiene din ce visezi noaptea se vor intoarce si in potriva ta .

  • Iar au inceput sa se vaite evazionistii. Mai saturativa de ilegalitatile pe care le faceti zilnic.Sa se termine cu speculantii si bisnitarii care au furat de la noi toti si acuma nu le convine culoarea.

  • Iar au inceput sa se vaite evazionistii. Mai saturativa de ilegalitatile pe care le faceti zilnic.Sa se termine cu speculantii si bisnitarii care au furat de la noi toti si acuma nu le convine culoarea.

  • Sunt smecheri cu microintreprinderi care platesc taxe foarte mici.
    Una e sa platesti 45% ca salariat si alta e sa platesto 15-20% ca smecherii cu microintreprinderi.

  • A „demisionat” și covrigarul Iasiului , Petre Movila, cel cu comentariile pentru faptele mărețe, date la closet; l-a ridicat Salubritatea. Afară cu el !

  • Mouie la Agentul fecal ! , ba putoare , de ce trebuie ca noi sa ne rupem spatele muncind ca sa va plătim vouă in total peste 50% din munca noastră ? Marș in morții mamii voastre de paraziți inpuțiți că sunteți cangrena oamenilor muncitori !, puneți-vă spinările la munca hienelor și cistigațiva pîna prin munca onestă și cu sudoarea frunții

  • Clownii ,de care e plina natia,nu vor taxe,dar vor evaziune fiscala cit incape si vor „o tara ca afara”!La munca cinstita ,ametitilor!!Si,daca stiti sa cititi,uitati-va la taxele din strainatate si la ce inseamna acolo ,fiscul.

  • Se pare ca ai mentalitate de sclav ieșene !, omul sa născut liber ! Taxele și impozitele de “doar” 10% au fost inventate pentru “bogați “ pe la începutul lui 1900, pe urmă și de fapt pulimea a fost taxată din ce in ce mai mult ajungându-se la taxe , impozite și alte ciupeli de chiar și 70% asupra pulimii ! , da prostane !, Plătești in total din munca ta și sudoarea frunții 60%, 70% taxele la mafioți și caracatița de hoți Leneși care nu produc in viața lor nimic plus valoare numiți stat !, de-aia sunteți saraci și proști ! , de aia nu vă ajung banii de la o luna la alta ! , aa da și superbogatii bogății Nu plătesc taxe !, mai învață ieșene cum merge vrăjeala cu prostirea proștilor sclavi ! Doar ei plătesc biruri pina le iese pe ochi și vor fi lăsați sa moara săraci pe marginea drumului de boli și foame și datorii iar statul pe care îl lauzi îți va da o mare mouie

  • Statul e oglinda ta si a altor prostani!Nu mai fa pe intelectualul,vezi de necazurile tale si nu mai injura!Voteaza pentru „omul s-a nascut liber”si intoarce-te in padure!

  • Bai tu ala de la ora 10: 48 tu compari taxele si fiscul din strainatate cu cele din Romania ? Ce salarii au tarile Europei si ce salariu avem noi si ce taxe ? Pui tu salariul minim de 2000 euro sau minim 1400 euro cu salariul de 450 euro din Romania ? Celelalte tari europene au salarii mari si nivel de trai ridicat si taxe mai mici si mai putine pe cand Romania are cel mai mic salariu minim si cel mai scazut nivel de trai din Europa si cele mai mari si mai multe taxe si impozite. Romania este tara guvernului mafiot si interlop , trebuiee sa dam jos pnl- psd, daca nu , vom muri toti cu zile

Adauga un comentariu