Cancan ultimă oră

CRBL nu vrea să își cumpere casă în România. Care este motivul pentru care acesta stă cu chirie după întoarcerea din Spania

Publicat: 25 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CRBL nu vrea să își cumpere casă în România. Care este motivul pentru care acesta stă cu chirie după întoarcerea din Spania
CRBL este unul dintre artiștii români foarte îndrăgiți și apreciați atât datorită carierei sale în muzică, cât și datorită felului său de a fi

CRBL este unul dintre artiștii români foarte îndrăgiți și apreciați atât datorită carierei sale în muzică, cât și datorită felului său de a fi. Cântărețul a făcut parte din trupa „Simplu”, până când, în urmă cu zece ani, aceasta s-a destrămat. De atunci fiecare membru a trebuit să își găsească un alt drum.

Recent, CRBL s-a intos din Spania, țara în care acesta a locuit mai bine de șase ani, împreună cu soția și fiica sa. Acesta a mărturisit că i-a fost dor de România, datorită muzicii. Însă, acesta nu și-a cumpărat o locuință încă aici, ci a ales să închirieze o casă, chiar în Capitală. Care este motivul pentru care acesta a decis să facă această alegere.

CRBL nu vrea să își cumpere casă în România

Recent, CRBL a declarat că nu se gândește să cumpere o casă încă. Artistul a recurs la această alegere din cauza situației de pe piața imobiliară și a contextului pandemic. Mai mult, artistului îi place să exploreze, iar stabilirea permanentă într-un loc nu este pe placul familiei sale.

„Nouă ne place să experimentăm, nu vrem regrete și nu vrem o viață plictisitoare. Nu am avut casă, stăm cu chirie în continuare. Am ales să stăm cu chirie pentru că nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară, nu e momentul și cu Covidul, cu tot ce se întâmplă nu e momentul. Avem o casă cu curticică. Avem noi cultura asta mai estică să ai casa ta, în afară nu e deloc așa. Deocamdată stăm în umbră, analizăm, până ne decidem să cumpăram ceva”, a declarat CRBL.

Acesta a vorbit și despre viața pe care a avut-o în Spania, de-a lungul celor șase ani.
CRBL a spus că nu și-a dorit să se stabilească definitiv acolo și că nu o va face indiferent de ce țară ar alege că destinație temporară.

„Nu poți să spui că e viață mai bună în Spania, plusuri și minusuri există peste tot. Expresia «e mai bine afară decât la noi» nu funcționează. Este diferit! Noi nu am plecat să ne stabilim acolo. Am plecat pentru șase ani, dar pe principiul ne ducem, ne întoarcem. Utima oară am plecat doi ani, am stat doi ani plecați. Nu pot să spun pentru cât timp. Vă anunțăm dacă plecăm în Australia sau Canada!’, a adăugat artistul.

Cum a ajuns CRBL să fie celebru

CRBL a făcut parte din trupa „Simplu”, asta până acand, în urmă cu 10 ani, aceasta s-a destrămat, fiecare membru fiind nevoit să o ia pe drum separat. În urmă cu puțin timp, artistul a mărturisit că au existat perioade în viața sa în care a dormit chiar și în frig.

Acesta a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului, asta până să devină ceea ce este astăzi. Însă, tot CRBL a mai spus că, indiferent de cât de greu i-a fost, niciodată nu și-a dorit să renunțe.

”Experiența mea cu scena a început în 1994, dar am reușit să mă afirm în 2000 alături de trupa Simplu. Simplu nu înseamnă și ușor. Un drum foarte greu, dar și foarte frumos în același timp. Nu aș schimba nimic dacă aș putea, pentru că așa am ajuns să evoluez pe toate planurile. În trupa Simplu eram dansator, cântăreț, șofer pe microbuzul personal luat în leasing, ca să nu fiu nevoit să mai dau bani și pe transport când mergeam la concerte, dar eram și coregraf, textier, „tour manager etc.”, a declarat CRBL.

Adauga un comentariu