Magazin

Credit pentru rău platnici. Câți bani poți lua și de unde?

Publicat: 19 nov. 2020
bani împrumut
O imagine cu bani înmânați cu titlu de împrumut

Cu toți ne-am aflat într-o situație speciala în care am avut nevoie de bani. De multe ori am apelat la prieteni ori familie pentru ajutor, dar au fost dăți când aceștia nu ne-au putut ajuta. De aceea editorii BZI vor redacta acest articol în care vor descrie posiblitatea de intrare în posesie a unui credit chiar dacă sunteți o persoană rău platnică.

De unde poți să iei un credit pentru rău platnici în 2021?

Dacă ești un cetățean model, dar totuși ai avut probleme cu băncile și ai fost raportat în biroul de credit, stai fără grijă există soluții și pentru tine. În piața de creditare în România există niște instituții financiare nebancare ce operează exact precum băncile clasice și oferă accesibilitate pentru un credit fulger aprobat online. În majoritatea cazurilor banii îți întră chiar în aceeași zi în contul bancar. Singurul inconvenient ar fi dobânda. De obicei, ifn-urile percep o dobândă consistentă pentru a se proteja de rău platnici. Din păcate această măsură îi afectează și pe cei binevoitori pentru că și aceștia beneficiază de dobânda ridicată în condițiile contractării unui împrumut online. În acest articol vom enumera câteva IFN-uri de unde puteți contracta un împrumut pentru rău platnici. Printre acestea creditdoctor.ro ne informează că se numără următoarele: Credius, CreditFix, VivaCredit, Provident, OceanCredit, CreditPrime, HoraCredit și EasyCredit. Unele dintre ele oferă dobândă 0% pentru sume cuprinse între 100 lei și 2.000 lei altele oferă împrumut sume de până la 20.000 lei fără giranți ori garanții cu rate fixe lunare.

De ce documente ai nevoie pentru un împrumut pentru rău platnici?

Majoritatea ifn-urilor ce oferă împrumuturi doar cu buletinul au și câteva condiții minime ce nu pot fi încălcate. Prima regulă este cea a venitului constant. Aveți nevoie de un venit de minimum 300 lei lunar. Acesta trebuie demonstrat prin documentele la anaf, interogarea se face automat de către bancă, dumneavoastră oferind doar un acord prin semnătură. Dacă vă calificați pentru această regulă, mai trebuie să știți că unele instituții cer și un cont bancar ori un card pentru că acolo vă vor vira banii și mai cer și o vârstă minimăl. La unele credite nebancare vârsta minimă începe de la 18 ani, iar la altele de la 20 ani, ori 22 ani. Totuși dacă ai nevoie de un credit pentru rău platnici ar trebui măcar să fi încercat să-ți schimbi modul de viață și să ai un loc de muncă stabil măcar în ultimele 3 luni. Chiar dacă unele firme creditoare vă oferă 0% dobândă, nu contractați credite pe care nu sunteți sigur/ă că le puteți achita. Împrumutați bani doar pentru lucruri de urgentă necesitate cum ar fi o nevoie medicală sau de afaceri. La această dobândă nu recomandăm să luați un credit rapid pentru nevoi personale. Creditele de nevoi personale se pot contracta ori de la bănci cu dobândă mai mică ori prin carduri de credit ori carduri de cumpărături.

In concluzie sperăm că v-am fost de ajutor cu acest articol și dacă aveți nelămuriri sau întrebări despre creditele rapide de pe internet le puteți adresa în rubrica de comentarii și noi vom fi mai mult decât bucuroș să vă ajutăm.

Tags:
Adauga un comentariu