Magazin

Crestere musculara naturala sau cu steroizi?

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crestere musculara naturala sau cu steroizi

Conform unei definitii a steroizilor, acestia reprezinta grasimi ce se caracterizeaza printr-un ansamblu de atomi de carbon, fiecare cu cate patru inele unite. Despre utilizarea steroizilor au fost lansate numeroase pareri, atat pro, cat si contra. Daca in industria culturismului termenul face referire la cei anabolizanti, exista si alte categorii specifice utilizate in medicina:

  • corticosteroizi;
  • prohormoni;
  • fitosteroli: apar in mod natural in plante;
  • hormoni sexuali: androgeni, estrogeni, progestageni.

Ce sunt steroizii anabolici si androgeni?

In anul 1935 era descoperita prima forma de hormon masculin – testosteronul. Steroizii anabolici si androgeni se aseamana cu testosteronul, fiind o copie sintetica a acestuia. Acestia sunt hormonii sintetici cu rol semnificativ in stimularea organismului spre a produce tesutul muscular. Cei care blameaza utilizarea de steroizi anabolizanti si androgeni ar trebui sa stie ca acestia sunt introdusi si in tratamentele medicinale, cum ar fi:

  • bolnavilor de SIDA li se administreaza steroizi pentru a-si recapata apetitul si pentru a-si mentine masa musculara la acelasi nivel;
  • copiilor care se opresc din dezvoltare la varste fragede li se prescriu steroizi;
  • barbatilor cu libidoul scazut le pot fi administrati steroizi: in acest fel, nivelul de testosteron creste;
  • pentru a grabi aparitia pubertatii la baieti atunci cand se intarzie dezvoltarea naturala.

Steroizii sunt folositi in lumea sportului inca din anii 1900. Una dintre personalitatile cele mai populare din fitness si culturism care i-a folosit de-a lungul carierei este Arnold Schwarzenegger.

Majoritatea sportivilor folosesc aceasta metoda de stimulare a masei musculare pentru a grabi rezultatele dorite atat in ceea ce priveste aspectul fizic, cat si competitiile la care participa.

Utilizarea incorecta a steroizilor aduce efecte secundare periculoase!

Pentru a preveni efectele negative ale steroizilor, este important ca acestia sa fie administrati doar sub supravegherea unui medic. In caz contrar, printre principalele riscuri se numara urmatoarele:

  • scadere libidou;
  • aparitia acneei severe;
  • confruntarea cu stari negative: agresivitate, depresie;
  • prostata marita;
  • ginecomastie;
  • sterilitate.

Utilizarea exclusiva de steroizi sub supraveghere aduce rezultate uimitoare!

Fiecare este liber sa ia decizii privitoare la felul in care isi construieste aspectul fizic. Acest lucru depinde de potentialul sportivului si de capacitatea organismului de a i se administra astfel de stimuli.

Este de la sine inteles ca dezvoltarea musculara are loc mult mai sigur si rapid cu ajutorul steroizilor. VanzareSteroizi.com.ro recomanda doar steroizi de inalta calitate administrati concomitent cu abordarea unui stil de viata sanatos: antrenamente executate regulat si corect si o dieta alimentara supravegheata de specialisti.

Spre deosebire de construirea formei fizice cu ajutorul steroizilor, calea naturala inseamna timp indelungat si rezultate nu la fel de definite. Progresul natural este lent, in timp ce steroizii garanteaza dezvoltarea rapida.

Sportivii de performanta pot gasi steroizi originali de vanzare doar in magazinele de specialitate. Din fericire, exista site-uri care vand astfel de produse de inalta calitate direct din surse de incredere.

Sursele profesioniste pot fi identificate simplu, prin prisma informatiilor puse la dispozitie. Un site reprezentat de specialisti recomanda intotdeauna modalitatea de administrare a steroizilor, pentru a preveni efectele adverse si pentru a se alatura in procesul de body-building al culturistilor.

Adauga un comentariu