National

Crimă înfiorătoare în județul Cluj! Un bărbat şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit

Publicat: 20 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă înfiorătoare în județul Cluj Un bărbat şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit

Un bărbat de 52 de ani, bolnav de schizofrenie și fără picioare, şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pe strada Ady Endre, din cartierul Andrei Mureşanu, potrivit Adevărul.

„Striga într-una că mama lui era diavolul şi a trebuit să facă moarte de om. Era tare agitat. În casă a mai fost şi tatăl criminalului, care are 84 de ani, şi care a fost salvat de mascaţii de la SIAS Cluj. Au venit şi au făcut repede linişte”, a declarat un martor citat de Foaia Transilvană.

Agresorul are ambele picioare amputate din cauza unor probleme mai vechi de sănătate, fiind şi în evidenţa Clinicii de Psihiatrie din Cluj Napoca, cu diagnosticul de schizofrenie.

Un bărbat din județul Ilfov şi-a înjunghiat fosta soţie şi fosta soacră, iar apoi şi-a luat viaţa

În aceeași zi, un bărbat din comuna Grădiştea, judeţul Ilfov, şi-a înjunghiat fosta soţie şi fosta soacră, iar apoi şi-a luat viaţa, în această după-amiază, în urma unui atac planificat.

Atacul sângeros s-a produs, astăzi, în casa fostei soţii a criminalului, din comuna Grădiştea, judeţul Ilfov.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani, înarmat cu un cuţit, şi care avea un ordin de protecţie emis pe numele său din partea fostei soţii, a intrat cu forţa în casa femeii şi a înjunghiat-o.

După ce a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul, bărbatul a înjunghiat-o şi pe fosta sa soacră, de mai multe ori, ai apoi s-a înjunghiat singur.

Vecinii au auzit scandalul şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Cu ordin de protecţie, şi-a înjunghiat fosta soţie şi fosta soacră, în Grădiştea

La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje de Poliţie, dar şi de la SMURD şi de la Ambulanţă. Din nefericire, fosta soacră a bărbatului a murit pe loc în urma loviturilor.

Fosta soţie a bărbatului a fost găsită în viaţă, însă în stare gravă, şi a fost transportată de urgenţă la spital.

De asemenea, atacatorul a fost găsit mort, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs atacul sângeros din Grădiştea, judeţul Ilfov.

Adauga un comentariu