National

Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi fraţi şi-au ucis unchiul cu toporul

Publicat: 07 iul. 2020
Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi fraţi şi-au ucis unchiul cu toporul
Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi fraţi şi-au ucis unchiul cu toporul

Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi fraţi şi-au ucis unchiul cu toporul. S-a întâmplat la Vaslui unde fraţii gemeni dintr-o familia şi-au ucis unchiul într-un mod în care a îngrozit tot satul. Se pare că cei doi au mai avut probleme cu legea după ce în urmă cu câţiva ani au incendiat maşina poliţiei din comună Gura Idrici din Vaslui.

Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi fraţi şi-au ucis unchiul cu toporul

Crimă care a îngrozit un sat din Vaslui s-a produs în noaptea de luni, 6 iulie 2020, iar modul în care aceştia au acţionat i-au făcut pe săteni să creadă că tinerii sunt ”trimisii Diavolului pe Pamant”. Cei doi fraţi i-au spintecat pur şi simplu capul bărbatului care era unchiul lor. Unchiul fusese chemat de mama băieţilor care au 29 de ani pentru a încerca să aplaneze un conflict. Bărbatul nu a apucat nici să intre în ograda pentru că tinerii l-au ucis la poartă.

Domiciliaţi în localitatea Gura Idrici din comună vasluiană Roşieşti, cei doi l-au lovit pe unchiul lor cu o secure în zona capului. Martorii care i-au văzut trupul neînsufleţit al bărbatului au constatat că acesta avea pur şi simplu capul despicat. După ce l-au omorât pe unchi, fraţii gemeni au fugit de la locul crimei macabre. Totuşi, după mai multe cercetări, oamenii legii i-au găsit ascunşi în clopotniţa unei biserici. Aceştia au fost incadusati şi au fost duşi pentru audieri. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au preluat dosarul de crimă. Tinerii risca să intre ani grei în închisoare pentru că această crimă este de-a dreptul macabră.

Sătenii comunei din Vaslui au numai cuvinte îngrozitoare la adresa acestora

Fraţii gemeni sunt cunoscuţi în comună ca fiind ”trimisii Diavolului pe Pamant” pentru că aceştia mereu aveau probleme cu legea şi chiar în urmă cu câţiva ani, tinerii au incendiat maşina poliţiei din localitate. Aceştia au recurs la acest gest după ce s-au certat cu şeful de post din comună. Tinerii lucrau în construcţii prin ţara şi se întorceau periodic în sat unde, pe lângă faptul că îşi cheltuiau banii, intrau des în conflict cu părinţii lor. Conform sătenilor, tinerii îşi băteau periodic tatăl care suferă de o semipareza pe partea dreaptă. Degeaba mama bărbaţilor se adresase judecătorilor din Bârlad pentru obţinerea unui ordin de restricţie, pentru că nici până la această dată judecătorii nu s-au pronunţat asupra acestui lucru. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, în cursul nopţii de luni 6 iulie 2020, a izbucnit un nou conflict în familie. Disperată, mama i-a cerut ajutorul unchiului în aplanarea conflictului. Acesta nu a apucat să mai intre în casă ca să vadă despre ce este vorba pentru că tinerii îl aşteptau în faţa porţii unde a fost atacat cu o secure. În urma unei singure lovituri de secure, bărbatul a murit pe loc.

„Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Acum regret că m-am dus să văd despre ce e vorba pentru că imaginea aia mă va urmări mult timp de acum înainte. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure”, a declarat un vecin al familiei Axinte.

sursă foto: vremeanoua.ro

Comentarii
  • Daca au dat foc masinii de Politie si inca erau in libertate, asta va da o imagine clara asupra notiunii de justitie in Romania.
    Din culpa, desigur, si cu suspendare.
    Plus ordinul de restrictie, poate apare maine !
    Bravo,Vasluiul, nu va dezmintiti !

Adauga un comentariu