International

Crimă odioasă. Un bărbat și-a împușcat douăsprezece rude

Publicat: 18 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Crimă odioasă. Un bărbat și-a împușcat douăsprezece rude
Masacrul a avut loc sâmbătă, într-o provincie din Iran

Un bărbat a recurs la un gest îngrozitor, în urma căreia 12 persoane au murit. Acestea erau rudele sale, iar printre persoanele care au murit se numără tatăl său, unchiul și mai mulți copii. Bărbatul a creat un adevărat masacru. O tragedie de proporții s-a produs, în urmă cu puțin timp, după ce un bărbat a împușcat 12 persoane. Toate făceau parte din familia lui și se suspectează că unul dintre bărbații morți ar fi tocmai tatăl său. Au fost găsite și cadavrele unor copii, uciși de aceeași mâna criminală.

Un bărbat și-a împușcat 12 rude, printre care și copii

Masacrul a avut loc sâmbătă, într-o provincie din Iran. Un bărbat a luat o armă de asalt și a împușcat la întâmplare 12 persoane.

Totul ar fi pornit în urma unui scandal în familie, care s-a transformat ulterior într-o tragedie greu de imaginat. Bărbatul de 30 de ani și-a împușcat și tatăl său, care făcea parte dintre cele 12 persoane.

De asemenea, au fost uciși și mai mulți copii din familia lui. Criminalul a intrat în casele lor, având asupra lui un Kalaşnikov și i-a omorât. Ulterior, polițiștii au pornit pe urmele sale, iar după mai multe focuri de armă, a fost ucis și el. Nu se știe adevăratul motiv pentru care a recurs la acest gest șocant.

Un tânăr din Brașov și-a ucis părinții

Un tânăr din Brașov și-a ucis cu sânge rece ambii părinți. Acesta s-a întors acasă recent, în Săcele, și a recurs la un gest șocant. Nu se știe cauza exactă a acestei tragedii, însă se suspectează că ar fi consumat substanțe interzis.

Criminalul a sunat la poliție și a dezvăluit ce a făcut, iar mai apoi a ajuns pe mâinile oamenilor legii.

”În această dimineață – 07 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți. Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale.

Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Comentarii
Adauga un comentariu