Actualitate

Crimă șocantă în Arad! Doi studenţi la Medicină au omorât un alt tânăr. De la ce a pornit totul și cine a sunat la 112

Publicat: 07 aug. 2022
Doi studenţi la Medicină au omorât un alt tânăr

Crimă înfiorătoare! Tragedia de proporții care a uimit o țară întreagă a avut loc zilele trecute chiar în arădean Aurel Vlaicu. Un tânăr tunisian a fost omorât de doi studenţi la Medicină și totul s-a întâmplat chiar în apartamentul în care cei doi prieteni locuiau cu chirie de ceva vreme. Iată cum a fost posibil!

Crima a uimit o țară întreagă. Un tânăr tunisian a fost ucis cu sânge rece de doi studenţi. Amândoi au cetățenie marocană. De asemenea, amândoi sunt studenți la Universitatea de Vest Vasile Goldiş din Arad, Universitatea de Medicină Generală.

Doi studenţi la Medicină au omorât un alt tânăr

Vineri dimineaţa, în jurul orei 06:00, a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgență 112. Unul dintre cei doi tineri marocani a alertat autoritățile și la apartamentul unde locuiau cei doi cu chirie s-au prezentat de urgență oamenii legii arădeni.

Joi seară, tânărul tunisian a fost invitat de cei doi marocani să meargă la apartamentul respectiv și să se distreze împreună. A acceptat invitația, deși nu știa că aceasta va fi ultima zi din viața lui.

Cei trei tineri s-au cunoscut la o terasă din oraş. Acolo, au consumat câteva beri și s-au împrietenit destul de rapid. Așadar, tunisianul a mers joi seară la cei doi marocani și au dat startul petrecerii.

Petrecerea s-a terminat cu o crimă înfiorătoare

După ce ar fi consumat mai mult alcool, dar şi droguri, între cei trei tineri ar fi izbucnit un scandal, potrivit Observator.ro. Imediat, cei doi au început să îl lovească pe tânărul tunisian, iar unul dintre cei doi studenți a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă.

În tot acest timp, celălalt student la Medicină a început să îl lovească pe tânărul tunisian cu un cablu TV peste picioare și să îi aplice mai multe lovituri cu pumnii. Din nefericire, tânărul tunisian a murit.

Nu a mai avut nicio șansă la viață din cauza loviturilor mult prea puternice pe care le-a primit. Cadavrul a fost transportat la Sediul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării necropsiei.

Cei doi inculpați au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.
Adauga un comentariu