Actualitate

Crimă şocantă în Constanța. O femeie a fost găsită moartă cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură – UPDATE

Publicat: 08 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă şocantă în Constanța. O femeie a fost găsită moartă cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură - UPDATE
Tragedie într-o familie din Constanța. O descoperire șocantă și macabră a avut loc într-un apartament din Cernavodă. O femeie, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită moartă, în propria locuință, legată de mâini la spate și cu un căluș în gură

Tragedie într-o familie din Constanța. O descoperire șocantă și macabră a avut loc într-un apartament din Cernavodă. O femeie, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită moartă, în propria locuință, legată de mâini la spate și cu un căluș în gură.

Alerta a fost dată de sora femeii, care nu a putut deschide ușa de la domiciliu și a anunțat pompierii de urgență prin numărul unic de urgență 112. Forțele de intervenție au forțat ușa, care fusese încuiată din exterior și blocată prin ruperea cheii în butuc, conform Realitatea Plus.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat, prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către o femeie din Cernavodă despre faptul că sora sa, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită decedată în locuință, fiind parțial dezbrăcată, având mâinile legate la spate și un căluș în gură, potrivit sursei citate.

Ar fi vorba despre o profesoară din Medgidia.

„În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112, am fost solicitați să intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fața locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare și de asemenea în sprijin o ambulanță SAJ.

Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

UPDATE: Bărbatul suspect că ar fi comis crima odioasă ar fi fost prins.

O decepție în dragoste după divorț s-a terminat tragic

O tragedie recentă a avut loc la Iași. Crima odioasă a avut loc într-un cartie din municipiul Iași! Un individ este suspectat că și-a ucis propria mamă, în vârstă de 72 de ani. Daniel Amarandei, în vârstă de 39 de ani, este un ieșean cunoscut cu afecțiuni psihice. Ieșeanul a lucrat ca instalator la Gaze, însă în urmă cu mai mulți ani a divorțat de soția sa, asistentă la spitalul de Neurochirurgie Iași. Această întâmplare l-ar fi afectat extrem de mult și a trecut dintr-o depresie în alta. De altfel, el a fost internat vreme de vâțiva ani la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță „Pădureni – Grajduri”. Doar că, în urmă cu un an, magistrații ieșeni l-au lăsat în libertate pe individ, obligându-l să respecte o schemă de tratament medical pentru afecțiunile psihice de care suferă.

Nu se știe dacă acesta și-a mai urmat sau nu tratamentul. Concret este că, în cursul zilei de 1 aprilie 2021, el a izbucnit într-un acces de furie și i-a tăiat gâtul propriei mame, chiar în ziua în care aceasta își sărbătorea ziua de naștere. După ce a conștientizat fapta sa, ieșeanul a pus mâna pe un telefon și a sunat la o televiziune națională, unde a transmis moderatorului faptul că și-a omorât propria mamă.

Moderatorul a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Alerta a fost, astfel, dată, iar oamenii legii au plecat către domiciliul ieșeanului, unde au descoperit un tablou de groază. Femeia de 72 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge, fără suflare. Cadavrul victimei a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași, pentru efectuarea necropsiei.

Adauga un comentariu