Actualitate

Criminalul tinerei incendiate în judeţul Giurgiu ar fi fost prins

Publicat: 09 nov. 2020

Un bărbat, suspect că ar fi omorât și incendiat tânăra găsită într-o valiză în Giurgiu, ar fi fost prins de polițiștii.

Criminalul fetei incendiate în Giurgiu a fost prins, relatează România TV. Se pare că este vorba de un client al salonului de masaj la care tânăra a lucrat în centrul Capitalei. Ar fi fost vorba de un client fidel al salonului.

Sunt extrem de puține informații date publicității. Nu se știe încă unde a fost depistat bărbatul. Polițiștii au percheziționat locuința bărbatului, mai precizează sursa citată.

Cel mai probabil în acest moment el este condus la audieri și urmează să le explice anchetatorilor ce s-a întâmplat. Este principalul suspect în acest caz.

Oficial, Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a anunțat însă că nu are oficial date cu privire la acest dosar.

Detalii noi cu privire la tânăra arsă pe marginea unui drum din Giurgiu

Mihaela-Sabina Mircea, femeia omorâtă și incinerată într-o valiză, pe marginea unui drum dintre localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, provenea din localitatea Buftea, județul Ilfov.

Conform Antena 3, mama ei a lucrat la aeroportul Henry Coandă, în timp ce una dintre bunici ar fi fost educatoare.

Mihaela-Sabina Mircea a născut, în urmă, cu 8 ani, un băiețel cu handicap. S-a mutat alături de tatăl copilului, însă acesta nu a vrut să își recunoască fiul și a părăsit-o. Sabina a rămas, în continuare, în casa concubinului său, plecat la muncă în Anglia, alături de părinții acestuia.

Deși s-a spus că lucra ca barman într-un club din București, femeia incinerată era, de fapt, angajata unui salon de masaj erotic din zona Unirii din Capitală. Surse din cadrul familiei concubinului său spun că ea obișnuia să se întâlnească, în particular, cu unii dintre clienți, pentru a câștiga bani în plus, necesari pentru creșterea copilului.

Copilul ei ar fi trecut pe numele unui turc, care îi plătea și o alocație. Scopul: dobândirea cetățeniei române de către individ.

Cercul de suspecți s-a restrâns

Procurorii spun că există suspiciuni că cel care a ucis-o, i-ar fi solicitat să întrețină activități sexuale orale cu el și s-ar fi urcat cu picioarele pe pieptul ei, rupându-i astfel o coastă. Anchetatorii au anunțat că atunci când va fi găsit, criminalul va fi pus sub acuzare pentru omor calificat și profanare de cadavre. De asemenea, ei au explicat că cercul de suspecți s-a restrâns mult în urma identificării victimei și audierilor ce au urmat după identificare.

Deși trupul era carbonizat în proporție de 90%, degetele de la o mână au rămas intacte, astfel că polițiștii criminaliști au putut să ridice amprente și astfel au găsit-o pe tânăra de 32 de ani în baza de date a Poliției, ei luându-i-se amprentele în urmă cu câțiva ani, când fusese acuzată de furt.

Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Detalii din partea familiei tinerei

Familia tinerei care a fost ucisă și incinerată pe marginea drumului în Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, vin cu detalii cutremurătoare despre modul în care ar fi fost tratată de poliție. Rudele au povestit, la România TV, că au mers în urmă cu trei luni la Poliţia din Pantelimon pentru a o da dispărută pe Mihaela Sabina Mircea, însă au fost informaţi în urmă cu o săptămână de anchetatori că tânăra a fost dată în urmărire generală.

Sanda, o rudă din familia tinerei, a declarat că Sabina nu a mai trecut pe acasă de şase luni, lăsându-şi fiul de opt ani în grija familiei.

„Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a precizat femeia.

Oamenii spun că, de atunci, nu au mai primit nicio veste de la Sabina şi au mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia.

„S-a dus sora mea cu o fotografie, cu copie după buletin, şi au dat-o dispărută. Cei de la Poliţie i-au cerut un număr de telefon, ori noi nu aveam niciun număr de telefon. Ce mai vorbeau copiii cu ea pe Facebook”, a mărturisit ea.

Mai mult, rudele au apelat la asistenţii sociali de la Protecţia Copilului pentru ca fiul Sabinei să fie îngrijit de autorităţi.

„Copilul este la noi pentru că nu aveam unde să-l ducem. Au venit de la Asistenţa Socială să-l ducem la Protecţia Copilului să-l lăsăm acolo şi ne-a spus că nu putem să-l lăsăm până când nu vine maică-sa, să vedem ce se întâmplă cu ea”, a mai precizat Sanda.

Adauga un comentariu