Cancan ultimă oră

Cristi Iacob, juratul de la „Te cunosc de undeva”, divulgă secretul unei căsnicii fericite: „O dragoste la prima vedere se poate transforma într-o dragoste la o veșnică vedere”

Publicat: 01 apr. 2021
Cristi Iacob în costum
Cristi Iacob, jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Juratul „Te cunosc de undeva”, Cristi Iacob, este un bărbat împlinit, are alături o soție frumoasă, iar relația lor merge perfect. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și dragostea lor a devenit tot mai intensă pe parcursul timpului.

Cristi Iacob și-a întâlnit soția, Gabriela, în urmă cu mulți ani, la repetițiile unui spectacol, în Constanța. Aceștia s-au mai întâlnit datorit profesiei și ulterior, iar până la relația fericită de azi a mai fost un singur pas. Cei doi au în prezent o căsnicie de durată și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

„Chestiunea cu durata e în jurisdicția lui Dumnezeu. Și a faptului că faci un legământ unul către celălalt. Un legământ e un legământ. Așa cum omul care îl face este om, deci o ființă cu responsabilitatea cuvântului dat. Căsnicia e o cruce, nu e o vacanță. E o taină. Ce bine. O dragoste la prima vedere se poate transforma într-o dragoste la o veșnică vedere”, a declarat Cristi Iacob, pentru Viva.ro.

„Doi tâmpiți care se iubesc”

Cristi Iacob a mai mărturisit că într-o relație este extrem de important ca oamenii să nu încerce să se schimbe, să se iubească și să se aprecieze exact așa cum sunt. Acesta a fost unul dintre secretele căsniciei lui și totul a funcționat perfect.

„Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie „beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei! Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă”, a mai spus Cristi Iacob.
Adauga un comentariu