Cancan

Cristi Mitrea, refuzat de producătorii de la Kanal D. De ce nu a ajuns luptătorul la Survivor România

Publicat: 21 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristi Mitrea refuzat de producătorii de la Kanal D. De ce nu a ajuns luptătorul la Survivor România
Luptătorul de MMA, Cristi Mitrea

Cristi Mitrea a fost refuzat de producătorii de la Kanal D pentru emisiunea Survivor România. Luptătorul de MMA a devenit apreciat de public după prezența sa în show-ul “Ferma”, de pe PRO TV.

Cu toate acestea, producătorii competiției din Republica Dominicană nu au fost deloc impresionați de el.

Cristi Mitrea, refuzat de producătorii de la Kanal D

O fire ambițioasă și puternică, sportivul și-a încercat norocul pentru competiția de pe Kanal D. Cu toate că mulți ar crede că se încadrează perfect în tiparul emisiunii, Cristi Mitrea a fost refuzat de producători.

Invitat de Cătălin Măruță în podcastul pe care-l realizează, luptătorul MMA a povestit faptul că, la un moment dat, a mers la casting-ul emisiunii Survivor România, dar din varii motive nu a fost acceptat.

„Știi care e faza cu Survivor? Am fost la o preselecție ceva… La un casting, s-au dat niște probe sportive și s-au dus alții, nu știu. Probabil pentru că nu eram ofertant.”, a declarat Cristi Mitrea în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Luptătorul și-ar fi dorit să participe la experiența din Dominicană, însă este conștient că, concursul i-ar fi dat multe bătăi de cap. În opinia lui, vârsta pe care o are, aproape 40 de ani, ar fi fost un adevărat impediment.

„Nu mi-ar fi plăcut din prisma vârstei că vine vreun copil d-ăla de 20 de ani de te aleargă de ies ficații din tine. Te face de râs vreun copil d-ăla.”, a mai spus luptătorul.

Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea!

Invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cristi Mitrea, fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea, nu s-a ferit să vorbească despre viața lui, iar acest lucru îl include și pe fiul său David, copil pe care îl are împreună cu prezentatoarea de la Kanal D.

Potrivit declarațiilor acestuia, Cristi Mitrea a mărturisit că în certificatul de naștere al băiețelului său nu e trecut și el la secțiunea părinți, ci doar Andreea Mantea.

”Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca și cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult. Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât”, a declarat Cristi Mitrea în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Luptătorul de MMA, Cristi Mitrea, și-a dorit să participe la emisiunea Survivor România, însă a fost refuzat de producătorii de la Kanal D.

Adauga un comentariu