Cancan

Cristian Borcea, probleme de sănătate: „Vreau o clinică foarte bună de detoxifiere”

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Borcea probleme de sănătate Vreau o clinică foarte bună de detoxifiere

La nici o săptămână de la eliberarea din închisoare, Cristi Borcea a plecat în Ungaria. Fostul acționar suferă din cauza unei boli. Omul de afaceri a confirmat că a apelat la ajutorul medicilor din Budapesta, dar a vorbit și despre fotbal.

Cristian Borcea nu a vrut să menționeze boala despre care este vorba, ci doar a explicat care sunt lucrurile pe care pune cel mai mult accent în aceste momente.

„Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal.

Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta.Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ‘În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!’. Îi aparține lui Al Pacino”, a spus Cristi Borcea.

Adauga un comentariu