Actualitate

Cristian Diaconescu: PMP, parte din soluțiile societății românești

Publicat: 28 apr. 2021
Cristian Diaconescu a fost ministru de externe în mai multe Guverne
Cristian Diaconescu, președintele PMP

PMP a decretat mobilizare totală în partid și se pregătește intens pentru noile provocări politice. Odată cu alegerea noii conduceri, toate structurile formațiunii s-au pus în mișcare și funcționează la capacitate maximă. PMP s-a declarat în opoziție totală față de actuala putere, dar și față de forțele de stânga sau extremiste din Parlament.

”Partidul Mișcarea Populară este o formațiune națională, de dreapta, care militează pentru promovarea valorilor românești, într-o societate democratică, membră a UE și integrată în structurile euro-atlantice”, susține domnul Diaconescu. În același timp, domnul Cristian Diaconescu a declarat că ”partidul nostru este deschis la un dialog sincer cu toate formațiunile politice pentru gestionarea treburilor țării în aceste vremuri complicate. Specialiștii PMP lucrează la foc continuu cu autoritățile locale și centrale pentru combaterea pandemiei și vin cu soluții concrete pentru depășirea crizei economice. În același timp, primarii, consilierii județeni și locali ai PMP din toată țara sunt conectați continuu la problemele țării și contribuie activ la îmbunătățirea vieții de zi cu zi, a românilor”

”PMP este un partid adânc înfipt în realitățile românești și vine cu o mare experiență politică și cu numeroase răspunsuri, de-a lungul anilor, la nevoile societății românești. Partidul nostru este parte din soluțiile la permanentele transformări din zilele noastre. De aceea suntem cu arma la picior pentru fiecare provocare”, a mai spus președintele PMP.

Comentarii
  • Coane Diaconescu, PMP este un partid puternic înfipt în afara Parlamentului. Lasă, bre , gargara, după ce ai fost marioneata unei Elena Udrea! După ce te-a înlăturat Băsescu, și-a bătut juc de tine și Udrea! Și încă mai ieși la rampă!

Adauga un comentariu