Actualitate

Cristian Ivănuță, deputat AUR de Iași, despre Alianța Suveranistă: „Ne trebuie cât mai multe forțe cu aceeași orientare” – VIDEO

Publicat: 27 ian. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Cristian Ivănuță deputat AUR de Iași despre Alianța Suveranistă Ne trebuie cât mai multe forțe cu aceeași orientare - VIDEO
Cristian Ivănuță, deputat AUR de Iași

Cristian Ivanuță, deputat AUR de Iași, a vorbit în cadrul unei noi ediții BZI LIVE despre Alianța Suveranistă, fondată la Iași. Vă aducem aminte că liderul AUR, George Simion a organizat la Iași Conferința Națională ˝Unitate pentru suveranitate˝.

În cadrul evenimentului, Alianța pentru Unirea Românilor, Partidul Republican din România și Alianța Național Țărănistă au pus bazele unei alianțe suveraniste pentru alegerile din 2024 și au încheiat un protocol de colaborare, la care se vor putea alătura ulterior și alte formațiuni politice, asociații civice și personalități.

Ce spune Cristian Ivănuță despre Alianța Suveranistă

Cristian Ivănuță, deputat AUR de Iași, a dezvăluit detalii despre Alianța Suveranistă, fondată la Iași. Parlamentarul a menționat că în anul 2024, AUR va avea un partid reprezentativ care va obține un scor important.

„În programul nostru de acţiuni a fost stabilită această conferinţă. Au primit invitaţii toţi, dar şi alte două partide care au o doctrină asemănătoare ca a noastră, conservatoare de dreapta. Am semnat un protocol pentru următoarea perioadă. Uitaţi cum AUR, potrivit cifrelor din sondaje, este cel mai mare partid de opoziţie la momentul actual, propune o colaborare ONG-urilor şi asociaţiilor, pentru a forma în 2024 un partid reprezentativ care să obţină un scor important şi mare şi de ce nu să putem doar noi lua decizia guvernării. S-a spus la conferinţă, nici într-un caz nu vom accepta o colaborare cu PSD, asta ar fi o alianţă împotriva oricui, nu ai cum uni stânga cu dreapta. Știu că un creştin trebuie să întoarcă şi celălalt obraz, dar aici e o luptă politică. Am zis că ne trebuie cât mai multe forţe cu aceeaşi orientare. Considerăm că ceea ce am hotărât este un lucru pozitiv. S-a trasat mersul nostru pe viitor pentru anul ăsta care este decisive pentru organizaţiile locale. Nu mai spun pentru anul 2024.

A fost un moment de bilanţ. Ne-am pus la punct temele, creştem în sondaje, e loc de mai mult. Am hotărât ca George şi ceilalţi parlamentari să meargă cu noi în pieţe. Noi nu suntem extremiști, va veni scadenţa pentru ceilalți. În prezent sunt influente politice, se doreşte schimbarea unor directori care au dat concurs, dar nu sunt doriţi. Mulţi şi-au dat demisia pentru că inspectoratul face controale pentru nimicuri şi li s-a transmis că ei nu sunt făcuţi pentru asta. Noi, ca partid, nu vom permite așa ceva”, a transmis Cristian Ivănuță, deputat AUR de Iași.

Comentarii
  • Speram ca AUR sa fie partidul care sa ia apararea micilor intreprinzatori romani, parte din motorul si efortul colectiv de a varsa venit la buget. Deja George Simion a facut cateva referiri la abuzurile ce li se intampla celor ca apartin mediului mic si mijlociu privat. Nu mai facem fata maririlor de taxe si impozite! Inchidem tot, trimitem oamenii in somaj si asteptam vremuri mai bune.

  • Mulți fripturiști visează să devină ciorditori și ei „vise taică vise „–se apropie hanul girări minciunilor către populime–-ghinion–

Adauga un comentariu