Actualitate

Cristian Pomhaci a luat o decizie de ultimă oră. Cântărețul în sutană nu se lasă

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Pomhaci a luat o decizie de ultimă oră. Cântărețul în sutană nu se lasă
Cristian Pomohaci a deschis, în ultima perioadă, mai multe procese similare, iar în unele dintre ele instanța a decis anularea sancțiunilor

Artistul Cristian Pomohaci, care a fost dat afară din Biserica Ortodoxă Română după un scandal sexual cu minori, pare hotărât să doboare un record la capitolul amenzi rutiere și procese cu Poliția Română.

Răspopitul Cristian Pomohaci a deschis un nou proces împotriva polițiștilor, în încercarea disperată de a-și ține permisul în buzunar. Artistul care are mai multe procese decât concerte a atacat hotărârea prin care judecătorii i-au menținut sancțiunea, așa că la finele lunii septembrie trebuie să se prezinte la bară, în nou proces.

„Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul P C în contradictoriu cu intimatul I P J BISTRIŢA-NĂSĂUD. Menţine procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii seria PBNX nr. 0263291 din data de 24.08.2023, încheiat de intimat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Bistriţa”, este hotărârea atacată de Pomohaci.

Cristian Pomohaci a deschis, în ultima perioadă, mai multe procese similare, iar în unele dintre ele instanța a decis anularea sancțiunilor.

„Admite plângerea contravenţională formulată de petentul P.C.D., în contradictoriu cu intimatul I.P.J. BN. Anulează procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBNX, nr. 0193408, încheiat la data de 17.06.2020. Înlătură sancţiunile aplicate prin procesul-verbal anulat, respectiv sancţiunea principală a amenzii contravenţionale în cuantum de 1.305 lei şi sancţiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Bistrița”, este una dintre hotărâri.

Cristian Pomohaci a fost dat afară din Biserica Ordodoxă Română după ce publicația ziardecluj.ro a dezvăluit că acesta agăța minori și le oferea bani pentru partide de sex.

Fragment din conversaţia preotului Pomohaci cu un minor, publicată de www.ziardecluj.ro:

„Pomohaci: Hai să îți spun ceva! Aș putea să am bărbați, să fie aici după mașină și o remorcuță încărcată, aș putea să am bărbați! Nu îmi trebuie! Dar, încă o dată, între mine și tine a fost ceva special! Parcă te-am așteptat din veșnicie! Ți-am mai spus o dată și ai crezut că zic nebunie! Tu știi cum ne-am întâlnit noi?
Victima abuzului: Pe stradă!
Pomohaci: Dar știi cum ne-am întâlnit? Eu trebuia să mă duc, să mă întâlnesc cu cineva, să mă duc la spital, la mama doctorului…
Victima abuzului: Spuneți varianta dumneavoastră, să vedem dacă e aceeași, că apoi vă zic eu. Continuați!
Pomohaci: Și m-am dus, eram cu Mariana, nu cu Mariana, cu doamna aia eram în mașină, și am dus-o și am lăsat-o la spital și, când te-am văzut că treci, am murit! Și am zis că dacă nu fac cunoștință cu băiatul ăsta, înseamnă că nu-s bun de nimic! Și te-ai uitat la mine și m-am uitat la tine! Și m-am dus la spital, am lăsat-o pe doamna aia, dar îți dai seama…
Victima abuzului: Era după Paști!
Pomohaci: Acum e anul de când te știu!
Victima abuzului: Era după Paști, imediat după Paști, anul trecut a fost în 14-15 aprilie! Deci, după Paști! Și ai zis: Hristos a înviat! Eu am zâmbit: Adevărat că a-nviat!
(…)
Pomohaci: Ești prea sensibil! Ești un bărbat frumos sau, nu știu, că nu știu ce! Că nu ești… Nu ești drăguț, ești frumos, mă! Ești frumos!
Victima abuzului: Știu, dar așa ni! Sunt, dar nu prea!
Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăți, nu mi-o arăți?!
Victima abuzului: Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu așa, în mașină, că e aiurea și…
Pomohaci: Când?
Victima abuzului: Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?
Pomohaci: Da, sigur!
Victima abuzului: Să vă arăt ciocanul? Nu știu, în loc să-i zici ciocan, poți să îi zici, nu știu, dacă sunteți preot, poate vă simțiți nașpa!
Pomohaci: Să îi zici ciocan, că eu știu ce înseamnă ciocan!
Victima abuzului: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relație cu dumneavoastră, să fie bine, dar am și eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…
Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!”

Adauga un comentariu