Actualitate

Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura la Primărie: „Candidez cu subiect și predicat la Capitală”

Publicat: 26 feb. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura la Primărie Candidez cu subiect și predicat la Capitală
Cristian Popescu Piedone anunță ferm că va candida

Cristian Popescu Piedone anunță ferm că va candida, cu subiect și predicat, la Primăria Bucureștilor. Indiferent de jocurile politice posibile, de neînțelegerile din trecut sau trocurile viitoare, Piedone și-a pus canditatura pe masă pentru București.

În cazul unei competiții cu Gabriela Firea, Piedone afirmă că cei doi vor zbura pe culoare diferite.

„Eu nu vreau să sting nimănui lumina”, a transmis Piedone.

Cristian Popescu Piedone candidează la Primăria Capitalei

Întrebat dacă va intra pe culoarul Gabriela Firea, într-o posibiă candidatură a unui agregat politic, Piedone a firmat ferm că cei doi vor zbura pe culoare separate.

„Voi candida la Primăria Capitalei din partea PUSL. Ce n-au ei, eu am! Am suportul electoratului. Mi-a venit rândul biologic, am 30 de ani de administrație! M-ați luat prea brutal. Nu voi stinge nimănui lumina. Sunt culoare de zbor diferite. Pe Gabriela Firea o respect, o apreciez asta nu înseamnă că fiecare cu culoarul lui de zbor. Toți plecăm cu șanse egale, ne naștem egali în fața lui Dumnezeu. Eu am depus 30 de ani jurământul în fața cetățenilor. În administrație nu mai pot fi decât vioara întâi”.

Cristian Popescu Piedone a transmis că nu va mai lăsa Capitala pe mâinile lui Nicușor Dan.

„Tot respectul pentru Gabi Firea, tot respectul pentru evoluția ei politică și ea știe foarte bine că prima dată când a candidat ca și primar pentru funcția de Primar General, eu, Cristian Popescu, am susținut-o.

Eu am zis de mine orice cal, adică eu, mâine devin gloabă, ca toți alții de-altfel. Şi este ultima dată în care pot să negociez, să pun anumite puncte pe i pentru interesul comunității care m-a alocat cu încredere atunci când toţi aruncau cu pietre în mine.

Dacă nu se configurează, eu am spus clar: candidez la Primăria Capitalei! Simplu. Vor discuta în cadrul coaliției, iar Partidul Puterii Umaniste Social-Liberale și-a arătat opțiunea. Dacă, neavând un candidat care să câștige sigur Bucureștiul, să nu îl dăm din nou pe mâna domnului Nicușor, sau să vină extremismul la puterea Bucureștiului…

Eu, configurat într-un om social și liberal, îmi asum această responsabilitate”, a susţinut Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare

Vă aducem aminte că actualul primar al Sectorului 5 a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. La jumătatea anului trecut a fost eliberat şi şi-a reluat mandatul de edil.

Piedone a fost acuzat că a semnat acordurile şi autorizaţiile de funcţionare a clubului Colectiv într-o modalitate care a încălcat prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, inclusiv prin aceea că nu au fost respectate dispoziţiile privind controlul după emiterea autorizaţiilor.

De asemenea, Piedone a fost scos şi de pe lista inculpaţilor care trebuie să plătească daune de zeci de milioane de euro către victimele incendiului care și-au pierdut viața.

Comentarii
Adauga un comentariu