National

Cristian Predoi, cunoscutul vlogger-motociclist, a murit astăzi într-un accident rutier

Publicat: 16 iul. 2021
Cristian Predoi
Cristian Predoi a murit

Un motociclist a murit, vineri, într-un accident rutier produs pe raza localităţii sucevene Şaru Dornei, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Epureanu.

Accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism a acroşat o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Din primele informaţii, este vorba despre Cristian Predoi, care se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică mare pe drumul județean din Șaru Dornei. La un moment dat, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, a pierdut controlul într-o curbă şi s-a izbit frontal de o mașină. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat într-un gard.

Echipajele de salvare l-au găsit conștient și cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri groaznice. În ciuda eforturilor personalului medical, Cristian Predoi a murit, probabil din cauza unor grave leziuni interne.

Cristian Predoi era din Otopeni și se pare că era în tranzit, fiind probabil la o tură cu motorul prin țară. Cu șapte ore înainte de accident, acesta se afla la Toplița, conform ultimei sale postări de pe o rețea de socializare.

Tânărul era un motociclist cunoscut în România, creatorul pemotoare.ro, patron al unei firme de profil, cu numeroase aparții pe la posturi tv.

Cristian Predoi făcea inclusiv curse în afara țării, fiind cu adevărat împătimit de motoare. Recent, el făcuse o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18.

”Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi) și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă ′′ fă turul corect „. Patru zile, 2.000 km, Noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta, și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, spunea Cristian Predoi la începutul acestei luni.

 
Adauga un comentariu