International

Cristiano Ronaldo face un gest de bunătate! Îşi va transforma hotelurile în spitale

Publicat: 15 mart. 2020
Cristiano Ronaldo, jucătorul echipei Juventus Torino
Cristiano Ronaldo, jucătorul echipei Juventus Torino

Cristiano Ronaldo a decis să se implice în cea mai importantă problemă cu care se confruntă Europa, coronavirusul. Starul lui Juventus a decis să îşi transforme lanţul de hoteluri din Portugalia în spitale pentru cei depistaţi pozitiv.

Sprijinul lui Ronaldo nu se opreşte aici. El va suporta toate cheltuielile aferente, începând cu salariile doctorilor şi asistenţilor medicali, informează mediafax.ro.

Recent, portughezul a postat pe pagina de Instagram un mesaj prin care îi îndeamnă pe toţi să respecte indicaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a scris Cristiano Ronaldo, pe pagina de Instagram.

Ronaldo nu a trecut prin cele mai fericite momente. Pe 3 martie, mama lui a suferit un accident vascular cerebral.

Adauga un comentariu