Sport

Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale pentru a-i ajuta pe bolnavii de COVID-19

Publicat: 16 mart. 2020
Cristiano Ronaldo, jucătorul echipei Juventus Torino
Cristiano Ronaldo, jucătorul echipei Juventus Torino

Cristiano Ronaldo (35 de ani), aflat în carantină la el acasă, în Madeira (Portugalia), a decis să nu stea cu mâinile în sân și să dea și el o mână de ajutor în tot acest haos creat de pandemia de coronavirus.
Starul celor de la Juventus a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul COVID-19.
Mai mult, „CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite! Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și ale asistentelor medicale.

Cristiano Ronaldo se află în prezent în orașul natal, Funchal, din Madeira, după ce a venit pentru a avea grijă de mama sa, Dolores Aveiro, care a suferit un accident vascular.
Portughezul de la Juventus, echipă aflată în carantină, a scăpat de epidemia cu coronavirus, după ce testul a ieșit negativ. CR7 împărțise vestiarul cu Daniele Rugani la ultimul meci, Juventus – Inter, scor 2-0.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenție și grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte și om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor care decid cum să ieșim din această situație. Viața umană trebuie să primeze în fața altor interese. Vreau să aflați că sunt alături de toți cei care au pierdut pe cineva drag și sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei, precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Le mulțumesc tuturor doctorilor extraordinari care își riscă viața pentru a o salva pe a altora”, a fost mesajul postat de starul portughez.

Adauga un comentariu